Onsdag

En fullspäckad vecka det här. Som dom flesta andra vill säga.. :) Idag i skolan gjorde vi ett flödesschema över en luft- och vattenanläggning. Väldigt spännande. Tidigare på morgonen körde jag post i tre timmar, det var inte varmt ute idag. Så nu vet jag det tills nästa gång jag klär på mig för samma temperatur. Nu ska jag laga lite kyckling/grönsakswok med risnudlar tills Stefan slutar jobbet. Ikväll ska vi hem till Johanna med Hannah och Richard och kika Liverpool-United. Grymt! :) I helgen kommer mamma och pappa ner och Stefans föräldrar, då vi spelar kl 13 på lördag och Stefan kl 15, så det är läge för dubbelmatch, kanooners!

Ciaoo

Torsdag kväll

Hej!
Dagen blev inte alls som jag skrev. Eller jo, i en timme och 40 minuter. 9.40 ringde jobbet så jag jobbade drygt 5 timmar istället för att plugga. Jag hann iaf till Ikea och sen även fixa nytt pass innan träningen. Därför sitter jag nu och pluggar. Imorrn åker jag HEM för en välbehövlig ledig helg då vi tränat steenhårt hela veckan varje dag. CiaooooO!

Torsdag morgon

Godmorgon!
Torsdag morgon och jag sitter och vaknar till. Pluggar hemifrån idag. Ska dra igång kl 8, alltså om 19 minuter. Har några minuter kvar att njuta framför nyhetsmorgon. Idag ska jag även förnya mitt pass och göra ett ärende åt mamma på Ikea. Vid 12.30 ska jag jobba. Bara att hoppas att jag hinner med allt jag tänkt innan.

Imorgon åker jag HEM! Ska bli så gött! Mamma och jag ska gå på Dalecarlia Spa och få behandlingar. Johan kommer också hem! Cecilia har seriepremiär hemma, det ser jag fram emot!

Nu ska jag vara produktiv hela förmiddagen, nu kör vi. Ska bara vila några minuter till.. :)

Hejsvejs!
Just det, en rolig bild jag såg igår.

Fredagsmys!

Ikväll har vi fredagsmys här. Stefan lagar nån ny maträtt han fått nys om på jobbet, auberginer i ugnen med nån krossad tomat/vitlök/persilja/chili-röra typ. Blir spännande. Vi laddar för våra matcher imorrn, vi har Eskilstuna borta och dom har Rynninge hemma. Tråkigt att vi har bortamatch då Tomas och hans Örebro spelar här imorgon kl 18.30, men allt kan inte passa jämt, det kommer fler matcher. Lagfest väntar imorgon kväll efter matchen, ska bli riktigt roligt (förutsatt att vi gör en bra match). Trevlig helg allihopa! Om 71 dagar blir det Malaysia också. Gött.

Programdag

Den här onsdagseftermiddagen ägnades åt tid med mitt program på universitetet. Vi fick massor av information om studietiden som väntar, vad vi kan förvänta oss, vad vi ska kunna när vi är klara, var vi kan jobba, vad vi kan jobba med, besök av en student som tog examen för 2 år sen och hur hennes jobbkarriär ser ut idag. Vi avslutade eftermiddagen/kvällen med en femkamp och fixade sen tacos tillsammans. Hela dagen har känts totalt klockren. Ni vet känslan man har i magen när nånting känns riktigt RÄTT. Så underbart skönt. Nu har jag äntligen hittat hem i studiedjungeln, och vet att det är sånt här jag vill jobba med framöver (eller när jag blir stor som jag brukar säga). Kanon! Här är en bild på mitt (och många andras) fina universitet från ovan.

Hösten på intåg?

Jag har tänt lampan för att se vad jag läser. Det spöregnar ute. Dags för träning!

Det rullar på fint.. :)

http://www.damfotboll.com/nyheter/2013/09/qbik-vagrar-att-forlora
Senast vi förlorade i serien var den 23 JUNI. Rätt najs!

Härliga helg!

Jag och Stefan ska vara backpackers. Nånting riktigt härligt att se fram emot i höst/vintermörkret! Malaysia och KL väntar. iiiiiiiiiiiiih.
 
 

Fredag morgon

Godmorgon! Dags för årets första tenta. Lets go!
Ikväll väntar landskampen och tacos hemma hos Ida och Viktor, myys:) Trevlig fredag!

RSS 2.0