Lördag

Seger för QBIK. Seger för Carlstad United. Det betyder en fridfull kväll på 4:e Villagatan 19 i Karlstad hemma hos Elin och Stefan. Så det så. Finns det något bättre än att vinna? Frågan är seriös. Inte mycket iallafall. Off to kräftskiva med laget! Ha en fortsatt fin helg hörrni! Och, just det, imorgon åker vi till Västerås för lite fallskärmshoppning.. Gaaah. Är nervös även fast jag bara ska stå på marken och kolla. Kram!

Måndag morgon

Idag börjar Ht-13. Låt det bli en snabb, rolig och intressant termin. Nu kör vi!

Härliga sommar

Hej hopp! Har haft den bästa sommar man kan tänka sig. Mycket fotboll, bad, släkt och vänner, jobb och annat. Idag gjorde jag min sista dag på jobb för den här sommaren. Den här veckan har jag jobbat som lärare på universitetet där jag haft en grupp som läser preparandmatte inför civilingenjörsstarten på måndag. Det har känts coolt att gå till universitetet som lärare under veckan:) Övriga veckor har jag kört postbil på den värmländska landsbygden. Ingenting att klaga på där:)

På måndag börjar jag skolan igen, har bytt program, jag ska läsa ingenjör inom energi- och miljöteknik. Känns riktigt bra i magen:)

Idag badade jag i älven inne i stan i solnedgången, det börjar bli aningen kallare men fortfarande fullt bad-bart. Under juli månad badade jag i älven så gott som varje dag påväg hem från jobbet, sååå underbart.

Ville väl egentligen bara skriva och säga hej igen efter ett långt sommaruppehåll från datorn. Livet är på topp, det är najs! Imorgon rullar vi mot Göteborg för match. Efteråt blir nästan hela laget kvar och sover på vandrarhem och myser i Göteborg. Perfekt avslut på den "lediga" sommaren. :) Hejsvejs!

RSS 2.0