Born to run

Hej! Sooolig fredag i Karlstad, helgen är här och jag klagar verkligen inte!:) Har pluggat och jobbat mycket i veckan. Stefan har läst boken Born to run som handlar om en tribe i norra Mexiko, det löpande folket, de kan springa 2 marathon-lopp inom 2 dygn. De springer barfota/på tunna skor de gjort av skinn mm. Efter läsandet av boken har Stefan beställt ett par löparskor i neongrönt som är anpassade för det ultimata löpsteget (ungefär barfotalöpning), så alldeles nyss klickade jag hem dammodellen. Längtar tills de kommer!! Trevlig helg alla! Ikväll blir det tacos och fredagsmys, imorgon träning och sen LIF-Mora hos Andreas, och på söndag tar vi oss an Linköping Kenty hemma. Ciaoo:)

Regniga lördag 22 september

Har regnat konstant idag. K o n s t a n t. Tur då att det tajmade sig så väl att dagen spenderats på en buss där jag myst med filmer och tittat ut på regnet=) Efter morgonträning och lunch på Bergvik for vi söderut, förbi Skövde, förbi Jönköping, och kom slutsligen fram till Kalmar. Efter incheckning på Scandic vid 8-snåret tog några av oss i laget en promenad ner förbi Fredriksskans IP (som tills för 2 år sedan var Kalmar FF:s hemmaarena i allsvenskan, och där vi också spelar imorgon), in genom centrum på mysiga kullerstensgator, och sedan in på Ica Maxi för lite jordgubbar, satsumas och risifrutti. 1h och 45 minuter senare var vi tillbaka på Scandic. Superskönt att gå ur benen efter bussresan. Ska sova nu och längtar till hotellfrukosten imorgon:) EN liten update från södra Sverige gott folk, imorgon kl 13 dags för match, Kalmar-QBIK. Godnatt!

Hej torsdag

Hejsvejs:) Det var inte igår. Jag har fullt upp. Denna veckan har jag jobbat i snitt 6 timmar per dag hittils, lägg därtill på en till två föreläsningar per dag och plugg på det och träningar på det och jobb på landskamp och lite allt möjligt. Längtar tills imorgon då är jag ledig och hinner andas lite. Men jag klagar inte, gillar att tjäna pengar och kunna plugga heltid ändå. Hellre fullt upp än inget för mig, så funkar jag=) Ska strax dra iväg på träning. Idag hade jag en intressant föreläsning om hur Maya-indianderna och egyptierna räknade matte och skrev tal. Människor var smarta före vår tid också om vi säger så. Var riktigt coolt:) Ha en fin torsdag, uppdaterar mer när jag har lite mer andrum än en kvart här och där. hehe. Kraaam

RSS 2.0