Strålande sol!

Det är strålande sol ute denna härliga lördag!:)
Gymmet check och nu laddar jag för hästridning, det var några år sedan och det ska bli roligt att rida, men jag har stoor respekt för hästar. Man vet aldrig vad deras nästa drag är.

Fredag igen!

Äntligen är helgen här igen:) Har varit en hårdkörarvecka med tenta, 3 dagars jobb, plus 100% studier som vanligt. Igårkväll hade vi sista träningen innan vi nu gått på ett fint uppehåll. Vädret sa nästan åt oss igår att det var dags för uppehåll. Det blåste upp till en smärre storm under träningens gång och löv flög runt och mörkret kom krypandes och det blåste till och med så mycket att målburarna började glida över planen. Så nu tar vi ledigt några veckor:) Efter träningen gick vi och såg FBK-Brynäs med laget. Jag hejade inte på fbk men de vann med 3-0. Vidare till Olearys med Steffe och två killar från jobbet, kik på Liverpool och PSG-AIK. Idag: föreläsning, plugg med Ida (klasskompis), gymmet, hem till Andreas och kollat Leksand som lekte ikväll.
Imorgon går vi all in med laget och först ut är ridning hos en i laget som har hästar. Ska bli superkul!!! Middag och fest på kvällen. Söndag blir plugg/packningsdag och på måndag åker jag, Cecilia och Stefan till Spanien. Behöver jag säga att det ska bli uuunderbart att komma till solen och värmen:) Trevlig helg!
Bild från för ett år sedan. Födelsedagsmiddag i Waterbury.

UTOMLANDS!

Om 13 dagar åker jag och mina två bästa bästa bästa utomlands!!!:)
Elin, Cecilia och Stefan i Spanien. Muuums va vi ska njuta:)
Förövrigt, vilken SJUKT HÄRLIG insats av Sverige i andra halvlek idag mot Tyskland, man tror man drömmer!!:) Godnattens, nu väntar några hektiska dagar med jobb ons, tor, fre, mån, ons, och tenta på tisdag nästa vecka. Kryper in i bubblan och kryper ut lagom till Torrevieja. Nattens!

Godmorgon lördag

Jag är uppe med tuppen. Termometern visar på noll grader, det är imma på fönstren men solen skiner, mysigt:) Förmiddagen kommer spenderas i en buss till Göteborg, eller närmare bestämt Kungsbacka där vi idag möter Tölö klockan 3. Att säga att det är en viktig match för båda parter är en underdrift. För de insatta så ser ju vår serie ut som ett getingbo med nån ynka poäng mellan många lag. SPÄNNANDE slutomgång i söderettan idag alltså:) En sak är säker; vinner vi eller spelar oavgjort så får vi kvala till allsvenskan nästa vecka. Efter matchen idag stannar jag och Hanna kvar och gör Göteborg med Johanna som bor där nu och spelar fotboll/pluggar. Det ska bli skojj! Hemma imorgon kväll vid 22 igen. Nu ska jag ta en liten morgonprommenix för att vakna till. Hejsvejs! En bild från Röe Gård och västkusten i somras, då vi besteg ett berg nära huset vi hyrde. Sommar...

Freeedag!!

Jahapp för tre dagar sen var jag hos tandläkaren på vanlig undersökning. Röntgenbilderna visade ett hål så imorse var jag där och skulle laga. Tandläkaren kikar på röntgenbilderna och säger att nej nej, det här hålet är alldeles för litet för att behöva lagas. Tack sa jag och gick hem, inte en krona fattigare:) Nu blir det föreläsning online och sen åker jag upp till universitetet för fredagsplugg med några i klassen. Träning på det och sen intar jag och Stefan Andreas place där det vankas Leksand-Djurgården på tv:n!! Ha en fin fredag alla:) Fascineras över vad jag gjorde för exakt ett år sedan, här kommer bild:) Jag, Danielle och Grace åkte och kikade på våra herrars baseboll-match. Såg kyligt ut=)

3 oktober

Hejhallå onsdag! Fyllde på mitt busskort och åkte upp till skolan till föreläsning 8.15. Efter det satt jag, Ida och Johan kvar och pluggade till halv två-tiden. Ett riktigt plugg-gäng har vi blivit som hjälps åt varje vecka, riktigt skönt och även roligt att umgås med andra med samma intresse:) Sen åkte jag hem och slöade lite innan träningen som var vid 5. Regn, rusk, och alldeles alldeles underbart att springa omkring på en fotbollsplan:) Det är verkligen det härligaste jag vet! Imorgon jobbar jag och får kolla ikapp föreläsningen online på kvällen, då vi är träningslediga imorgon. Nu ska jag fortsätta kika på Bonde söker fru, och leta en bra stream till PSG:s Champions League-match om en kvart. Slänger in en bild som är tagen på dagen exakt för ett år sedan. Tänk då bodde jag i USA helt själv. Nu bor jag i Karlstad med Stefan. Undrar vad jag gör om ett år igen?:) So long!

Första oktober

Hej! Har haft en fin helg:) I lördags hade vi morgonträning och sen pluggade jag några timmar. Vid 4 åkte jag upp till Andreas och vi såg ett bra daladerby mellan Leksand och Mora. Tyvärr vann mora på straffar. Sen anslöt Stefan som kom från sin bortamatch och vi kikade lite på United-Tottenham. Sen hem och vi gjorde varma mackor i ugnen med egenplockade kantareller, mums! Igår söndag cyklade vi till Bergvik en sväng och köpte lite smågrejer på köpcentret och IKEA. Lunch på Ikea. Vid 16 hade vi hemmamatch mot Kenty, och jag fick äntligen trycka in bollen efter ett x antal bra lägen i föregående matcher. Vi vann med 2-0 och har nu allt i egna händer inför lördagens serieavslut borta mot Tölö. Vinst/oavgjort och vi får kvala till allsvenskan.
Ny vecka, ny månad. Har jobbat några timmar på förmiddagen och nu har jag föreläsning, sen plugga med några i klassen. Ha det fint!:)

RSS 2.0