Kärlek va



du är så söt



och fin



jag älskar dig



Mars

Ciaoooo nu är Mars slut snart. Imorgon blir det vila så jag kan räkna ut månadens träning redan nu;)

Träning Mars

Antal pass: 35st
Antal timmar: 48h 30min


Träning Jan-Feb-Mar

Jan 36 pass, 42h 30min
Feb 23 pass, 32h 10min
Mar 35 pass, 48h 30min


Total träningstid jan-feb-mar
123h 10min



Pass per månad 3 första månaderna på året:
(36+23+35)/3=94/3= 31,3 st


Pass per dag 3 första månaderna:
94/(31+28+31) = 94/90 = 1,04 pass per dag


Yes jag älskar statistik;) om det inte syntes..=)
Nu är det bara att ladda för dom tre månader som kommer nu, april-maj-juni, hoppas på lite skönare träningsväder nu=)

Ciaooooooo


Torsdag kväll

Torsdag den 25:e Mars 2010. Jag har nyss kommit hem från min 41:a träning med Kvarnsveden för iår, för att vara sådär töntigt exakt;) I helgen ska jag spela min 5:e träningsmatch för året med KIK. Nu ska jag äta något mer och sen gå och sova. Prata lite med Jonas kanske. Dom vann sin måstematch mot Frölunda idag, så vinst på söndag och dom är i semifinal. Heja heja. Imorgon väntar fotbollsträning kl 08.00 ute på konstgräset. Efter det historialektion och efter det är helgen här, sånär som på en träning på kvällen imorgon. På lördag väntar dop med smörgåstårta, och efter det kvalseriematch, Leksand hemma mot AIK. Heja heja. På söndag har vi alltså match, borta mot ett allsvenskt stockholmslag, Tyresö närmare bestämt. Som iår har slagit både KIF Örebro och Linköpings allsvenska lag. Skön morot att bita i där, längtar! =)



Kroatien 2008
Ciaoooooooo

Onsdag

just another perfect wednesday. Sovmorgon, skola, träningsledig, så jag passade på att leka ute i snön med lilla Mika snart 2 år, eftersom Solveig hade Liam sjuk inne.. :) Mysigt!! Sen skjutsade jag Östbe på fotbollsträning (!) och kikade lite, och kollade på j20:s första kvartsfinal mot frölunda, gick inge vidare där inte.. Nu har jag handlat och väntar på att Jonas ska komma hem från hallen. Kikar på FC Barcelona som vinner igen, Zlatan målskytt.. =)
Älskar dig

vecka 11

söndag. igen. tiden går asfort, veckorna susar förbi. Igår hade vi match mot Mallbacken hemma. Vi vann med 3-1. Jag blev inbytt efter ca 55 min, då stod det 1-1. Sen lyckades JAG göra dom två målen som var kvar att göra, askul:) Idag är det söndag den 21 Mars, och det betyder att idag börjar kvalserien. Det betyder att det blir nervöst idag. Kl 16 börjar även Leksand-GIF, jag ska kolla!!! Innan det ska jag plugga och gymma tänkte jag.

veckans träning, v. 11

Mån: fotb.gym1h30min, fotb.tr.KIK 1h30min
Tis:  fotb.tr.KIK 1h30min
Ons: VILA
Tor: VILA (curling m. laget)
Fre: fotb.gym 1h30min, fotb.tr.KIK 1h30min
Lör: Match KIK-Mallbacken 3-1 ca 1h
Sön: Gymmet

fort fort..

dagarna går så sjukt fort, jag hinner aldrig stanna upp och njuta eller fundera lite. Förrän idag. Idag är en skön och lugn dag, mitt i veckan. Såååå perfekt! Så skönt. Så välbehövligt! Ingen träning att stressa till, inget prov att plugga till, inga tider att passa (annat än de jag själv väljer). Nu sitter jag på leksands bibliotek, har läst några tidningar, tagit det lugnt, och ska snart gå mot curlignhallen och kika lite. Sen ska jag kika lite hockey och sen åka hem till Insjön för att göra iordning för imorgon, då jag ska till Uppsala universitet med skolan.


ska fortsätta min lugna och sköna dag!


Ciaooooo

Söndag vecka 10

3 skolveckor minus en dag kvar till påsklovet.

Den här helgen gick otroligt fort! I fredags hade jag träning sen kollade jag j20 och damhockey i arenan. Gick upp 8 på lördagen, bortamatch mot IFK Gävle. vinst 5-0. Jag spelade offensiv innermitt. Och gjorde första målet för iår, det var kul=)



Veckans träning, v.10

Mån: fotb.gym 1h40min + fotb.tr.KIK 1h30min
Tis:  fotb.tr.KIK 1h30min
Ons: gymmet 40min
Tor: boxning 1h + fotb.tr. KIK 1h30min
Fre: fotb.gym 1h40min + fotb.tr.KIK 1h30min
Lör: match IFK Gävle-KIK 0-5 1 mål, 2h
Sön: EFTERLÄNGTAD VILA! 


Hej och hå

nu är det lördag. Gick upp tidigt så jag hann äta först frukost och sen 2 goda korv me bröd och räksallad som matchuppladdning=) Spelade match, KIK mot Gideonsberg hemma. Vi vann med 3-2 efter sådär spel. Jag spelade innermitt i första och offensiv innermitt i andra. Gick ok, seg i benen hela matchen. Nya tag nästa helg! Imorgon blir det upp till Mora för vasaloppskikande och skridsköåkning på sjön, kul! :) Hoppas på lika solig och fin dag som idag.

Veckans träning, vecka 9:

Mån:  fotb.tr.KIK 1h30min
Tis:   fotb.tr.KIK 1h30min
Ons:  snowboard 2h
Tor:  fotb.tr.KIK 1h30min
Fre:  fotb.tr.KIK 1h15min
Lör:  KIK-Gideonsberg 2h
Sön: skridskor

Studentveckan

Läste nyss igenom programmet för studentveckan, som iår är till för MIG! Hihi=) Men innan det är dags för studanten så ska 98 dagar passera. Under dom här dagarna kommer mycket roligt och jobbigt att hända. Men mest kul hoppas jag=) Seriepremiär om drygt en månad. Matcher varje helg fram till sista helgen i Maj då det är ledigt. Påsklov om 4 veckor och sen kommer tiden fram till sommaren förhoppningsvis gå fort. Idag har jag vaknat upp med Jonas, sagt hejdå innan han åkte till Malmö och Göteborg imorse, vart hos syster en sväng, vart med Cecilia till Sågmyra, hittade ett par jättefina Lee-jeans och en Peak-tröja:) Nu ska jag fortsätta kika på Luftslottet som sprängdes, som jag nu ser för andra gången på några dagar.. Bra film!

Konstig förkylning..

..det är vad jag har. Den har suttit i sen slutet på förra veckan, en vecka nu alltså. Känner mig slut i kroppen, och huvudet är fyllt av snor och är tungt. Uppsvällda körtlar, men de försvinner nog snart hoppas jag på, för ikväll väntar träning, likaså imorgon och på lördag är det match som gäller:) Har precis suttit ute i solen med mamma på ett liggunderlag och solat, för solen värmde faktiskt! Skönt!

Ciaooo

RSS 2.0