Torsdag

Har lagt fram kläder på sängen. Inväntar Stefan som får godkänna sen ska det ner i ryggsäcken. Sen kan vi åka. Tåget tar vi imorgon kväll mot Stockholm, och får schlafa hos världens bästa kusin Maria som alltid ställer upp:) Lördag mitt på dagen lyfter vi så mot sydöstligare breddgrader, några timmars häng i Dubai inkluderat. Gaaah vad jag längtar! Hörs på svensk mark igen i december=) Ciaooooo

Onsdag

Hej!
Har legat däckad sen i måndags kväll efter träningen. Vet inte om jag åt nåt konstigt eller fick en släng av magsjuka. Dagen igår spenderades därför i soffan, konstant. Fick i mig blåbärssoppa, youghurt, riskaka, mycket vatten och lite frukt. Idag hoppas jag piggna till rejält. Mjukstartar i soffan så får vi se. Ska börja packa idag, vi åker mot Stockholm fredag och flyger lördag. IIIIIiiiiiiiiiiiih vad kul det ska bli:)
 
 

Fredag!

Härligt med fredag! Jag ska strax till gymmet och köra ett benpass + löpning. Sen väntar jobbet nån timme. Klockan 18 bjuds det på tapaskväll på restaurang Frost med Klaragymnasiets personal, där jag jobbar ibland. Trevligt! Efter det tutar jag och Stefan till Malung över helgen, byte till vinterdäck står bland annat på schemat. Om 15 dagar åker vi till Kuala Lumpur, snacka om att det börjar närma sig!


Helg hemma

Helgen hemma var grym! Direkt efter jobbet i fredags gasade vi hemåt. Kom iväg 15.50 och klev in i Tegera arena vid 18.50. Perfekt! Två poäng och najs sällskap i form av hele familjen. På lördagen spelade vi kusintennis på morgonen jag johan fredrik lisa viktor stefan. Skojj. Efter det väntade barndop i Djura kyrka för mammas kusinbarn Linnea. Mycket trevligt! For hem och käkade tacos till middag innan släkt kom över för spelkväll. Som vi spelade!! Johan har fått ett nytt spel som vi körde jg vet inte hur många omgångar. Man kunde vara upp till 10 pers, perfekt för vår speltokiga släkt. På söndagen hade Lisa anordnat släkgrill och chill. Vi vandrade upp på ett berg i Hackmora och grillade. Sen vandrade vi en annan väg ner. Superskönt att vara ute i skogen! Spelade lite mer spel i Hälla efter det, åkte hem och åt en god laxgryta mamma gjorde. Vid halv åtta-tiden rullade jag och Stefan mot Karlstad igen, Fredrik mot Härnösand nån timme tidigare, och Johan mot Uppsala morgonen efter. Kanonkul helg!!! Har precis skrivit ut flygbiljetter, lagt fram passen och tågbiljetter, det närmar sig! 18 dagar kvar till Asien:) Ciaoooo nu blir det gymmet.

RSS 2.0