Torsdag 31 maj

Hejhopp!
Snart är det slut på maj månad.
Den här veckan har jag varit ledig från jobb. Laddar upp batterierna för hela sommaren där sedan.. =)
I måndags hade jag sista tentan, och den 5 juni ska sista uppgiften in. Onsdagar är vi träningslediga,
så därför passade jag på att tuta hemåt efter tisdagsträningen. Kom precis tillbaka till Karlstad och laddar för dagens träning=)
Hemma hann jag med en heeeel del! =)
I tisdags kväll hade mamma gjort supergod lax lagom till jag kom fram.
Onsdag ställde jag klockan på innan 7 och gick upp till Liam och Mika och busade med dom innan dagis och följde med och skjutsade dom dit. Sen åkte jag och Solveig ut och fiskade med båten nere i viken, guuud vad jag längtat efter det!!=) Sen tog vi en långpromenad Insjön runt. Efter det plockade Lovisa upp mig och vi åkte till Siljan och åt pannkakslunch, mums! Och kul att catcha upp då hon varit hela vintern i Tänndalen och jobbat, och jag i Karlstad. Sen plockade jag upp mamma på jobbet så åkte vi till mormor och morfar och hängde med dom och Lisa och julie. Sen hemåt igen till Liams dagis för att kika på hans teater för släkt och föräldrar:) Liam var en katt och han var superduktig! :) Sen handlade vi till tacos jag och mamma och åt det till Sverige-Island.
Imorse åkte jag till Lisa innan 8 och åt frukost i hennes och Viktors nya lägenhet i Leksand. Myyys! Lite korsordslösande och häng där sen åkte jag till Liam och Mika och Solveig och busade de sista timmarna. Sen tog jag bilen tillbaka mot Karlstad.
Längtar tills nästa sväng hem som nog blir midsommar. Fick en 2minuter lång kram av Liam när jag skulle gå: Jag tycker om dig mycket. Sööötnosen!!<3
Nu dags för träning, har en del bilder som kanske kommer upp här om jag hinner sen=)
Ciaooo!

Söndag 20 maj

Hejsvejs!
I onsdags var jag och Stefan på bio och såg Älska mig igen (The Vow). En bra film men jag hade förväntat mig ett ännu bättre slut.
Helgen har varit bra!
I fredags var det träning och sen myste jag i soffan till Let´s Dance (eller Anton Hysén) och inväntade Stefan som var på bortamatch.
Igår åkte jag och några från Stefans lag och deras tjejer till Väse och kollade på kosläpp och hade picknick. Det var mysigt. Kanonväder var det också.
Klockan 3 hade vi hemmamatch på Tingvalla, och det blev 3 pinnar för fjärde matchen i rad. Det går bra nu! Riktigt jämn serie och vi ligger 2 p efter serieledarna som vi för övrigt tog poäng mot i andra omgången på bortaplan, starkt.
Igårkväll var vi hemma hos en i Stefans lag och hans tjej tillsammans med en annan + tjej från Stefans lag. Vi grillade och blev bjudna på supergod potatissallad och såser och grejer. Sedan tog jag plats i soffan med grabbarna för att kika CHampions League-finalen, medan tjejerna tog plats på balkongen. Var såklarten självklarhet för mig att se matchen, men de andra verkade också ha det trevligt där ute:) Efter en superunderhållande match cyklade vi hemåt i den småregniga vår-natten, stannade till vid Båten (uteställe) och pratade lite med Andreas (min arbetskollega). Hem och sova. Idag har jag pluggat, vi har kollat fotbollsmatch i solskenet, solat lite, och strax ska jag iväg på en till match och kika. Hoppas ni haft en fin helg!
Kraaam från soliga Karlstad B)
Central Park var också soligt när vi var där i november förra året.

Filmtips!

Godmorgon lördag allihopa!
Jag måste flika in med ett litet filmtips...
Igårkväll var jag och Johanna i laget på bio.
Vi såg filmen Hunger Games. Den var väldigt grym men samtidigt väldigt bra!
I ett land finns 12 distrikt, där en ung tjej och kille från varje blir utvalda. De ska delta i Hunger Games. Ett historiskt spel i landet, där dessa 24 ungdomar kämpar mot varandra. Spelet har bara en vinnare (endast en överlever).
Se den!!!
En annan film som jag själv inte sett än men som hade release på bio igår är The Vow (Älska mig igen, på svenska).
Den här filmen har jag velat se ända sen jag var i USA i höstas. Då suktade jag och min vän Gabby där efter filmen, som hade release i USA på Valentine's Day. Vi är alltså lite efter här i Sverige... Men den verkar va en film som passar mig perfekt. Ett par som är gifta, råkar ut för en bilkrock. Tjejen glömmer då bort saker, när hon vaknar upp ur koman frågar hon doktorn vad som har hänt. Det är bara det att den hon kallar doktor, är hennes man, men det har hon inget minne av. Man får följa parets resa där han försöker få henne att minnas igen. Fin film.
Nu blir det strax avfärd mot Linköping för match. Ha en fin lördag alla!
Ciaooo!

RSS 2.0