I-landsproblem

Jag åker oftast buss 4 gånger per dag. Först till jobbet, sen från jobbet till skolan (1 km, promenerar ibland), sen tillbaka till jobbet efter föreläsning, sen hem. Just idag var det extremt! Människor som sitter och hostar/nyser/snörvlar och har sig... Uuuuuusch! Önskar jag hade en egen bubbla med luft att andas så att inga baciller hittar in i min kropp. Tack och hej. Trevlig helg!

Känslan

Idag i postbilen kom jag på mig själv. I radions högtalare spelades Kents Utan dina andetag. Jag bara satt där och körde och log världens största leende. För gud vad bra jag har det!

Älskar dom där stunderna. Det är inte ofta och det är inte många gånger, men när man kommer på sig själv med att, just där och då, vara världens lyckligaste, då är det bra gött.


Chockad!

Idag fick jag en chock. En positiv chock! :)
Vi tränar i en fotbollshall när det är för halt/kallt för att träna ute, och i den tränade vi idag. Det var när jag kom ut från träningen genom dörren som jag fick chocken. DET VAR LJUST UTE!

Våren ligger på topp i min lista över härliga saker. Näst efter riktigt mycket snö och solsken mitt i vintern. :)

Just nu har vi riktigt kallt i Karlstad, vintern håller sitt grepp om oss fortfarande, men nu tycker till och med jag, vinter-Elin, att vintern kan släppa taget och låta våren komma.

Nu ska jag mysa till det framför det enda tv-programmet som jag följer varje vecka, nämligen..... familjen annorlunda. SÅ bra!:)

Kram på er!:)

Måndag morgon

Hejsvejs! Kände för att kika in här.
Sitter i skolan och förbereder mig för lektion.
Imorse var jag på gymnasiet där jag ska göra min VFU om ynka 4 veckor! Tiden springer iväg på våren.. Inte mig emot!:) Det var riktigt intressant, och ajg ska gå med en lärare som har både matte, kemi och fysik. Blir kul att även få testa på kemi och fysik, då jag inte valt mitt andraämne än.
För övrigt är jag riktigt förkyld. Varit sjuk hela helgen. Menmen, nån gång är det ju min tur också, har varit ovanligt frisk exakt hela vintern annars. :)
Ha en fin dag!

RSS 2.0