Freeedag!

Under sista lektionen idag (fysik) kände jag hur tungt mitt huvud är. Den här veckan på praktiken har varit intensiv och jag har hållt i många matematiklektioner med gymnasieeleverna på egen hand. Det tar ut sin rätt i slutet av veckan om vi säger så. :)
 
Träning strax, sen avfärd mot Malmö med bussen. Imorgon möter vi Limhamn/Bunkeflo kl 14. Förra året vi var där gjorde vi en av säsongens bästa insatser, bra minnen därifrån. 
 
Var längesen jag såg fram emot en sån här lång bussresa så mycket, det ska bli supermysigt att umgås med laget den här helgen!
 
Så, allihopa, trevlig helg!!!:)

Det är dags!

Den 7 januari drog vi igång träningen med ett till stora delar nytt lag. Nya tränare och nya möjligheter. I 14 veckor har vi nu slitit och kört skiten ur oss rent utsagt. Det är inte många dagar jag varit pigg i benen under dessa veckor. Imorrn blir det förhoppningsvis värt allt slit, då vi har seriepremiär i nya elitettan. Vi går ut hårt och sen ökar vi, tuffast möjliga motstånd (på pappret) väntar, vi möter AIK borta i Solna. De trillade ur allsvenskan i höstas. Blir riktigt roligt. 
 
Ha en fin helg allihopa!
 
Kram

Fotboll

Idag fick jag den där sköna känslan.
Den som gör att det självklaraste i världen är att jag lägger ner all min fritid på att skynda mig efter jobbet, laga bra mat, planera pluggandet, cykla till träningen, tvätta träningskläder jämt, vara hungrig konstant, äta stora lass mat, vara stel i kroppen, vara hemma när andra är ute och super, vara uppbokad varje helg, varje kväll, osv. DET ÄR SÅ VÄRT DET, FÖR JAG ÄLSKAR FOTBOLL. Det är det bästa som finns. Stenhårt. Jag är lyckligt lottad som upptäckt det och kommit så långt som jag gjort. Sentimental - ja. Men det är jag stolt över. Så härligt när man hittat SIN grej, den känslan.

Solig tisdag

Aldrig så fri som efter en tenta!
Suttit på balkongen och njutit en sallad från Subway till lunch. Ljuvligt ute! Har städat och dragit igång en tvättmaskin så nu ska jag bege mig till gymmet en sväng, då vi har egenträning idag. När Stefan slutar vid 17 ska vi hitta på nåt. Jag är sugen på äventyrsbadet, alternativt Skellefteå och sen Championsleague på O'learys. Vi får se om nåt av mina förslag duger. :) Blir även en sväng till biltema för att köpa cykeldäck, mitt har spruckit. Det var min tisdag det, hoppas att ni också har en fin dag:)

GRATTIS ELITSERIEN, LEKSAND ÄR TILLBAKA! <3
Ciaoo

RSS 2.0