torsdag



Jag vet inte vad jag ska säga. Trodde att fotbollen skulle lindra lite grann på kvällen, men den gjorde inte det. Är så sjukt sårad. Får se när det börjar läka.. :(


sjukt

Allt vändes upp och ner på en dag.

KIK


Linda, Mia, Elin



Nice. Bortamatch imorgon mot Enskede, nykomlingar. Blir spännande och kul!! Laddar till 1000 idag! Förra heglen lyckades vi ju bara fixa oavgjort, 1-1 efter att ha haft ledningen från minut 5, så imorgon, då jäklar kör vi!!! :)

Ciaooooo

Fredag!

Det är sjukt nu vad tiden rullar på! :)
Idag är det den 23:e April och om exakt 7 veckor har jag tagit studenten.. Sjukt! Det gäller att njuta av tiden med sin klass nu medan den fortfarande finns, även fast det är mycket jobbigt i skolan som ska göra nu såhär på slutet. Men idag gjorde jag nationella provet i svenska del 2, så nu är svenskan helt klar iallafall=) Kanon!

Tänkte lägga in min bild från Kvarnsveden men det blev nåt fel.. Men lagbilden funkar iaf;)



Välkommen helg!!!
Ciaooooooooooooo

sådärja

Nu har skolan dragit igång igen. Eller rättare sagt så är den första veckan efter lovet nästan slut, så när som på en fotbollslektion och en historielektion imorgon=) Ikväll väntar lagfotografering och träning;) Annars är det pluggilugg som gäller nu, det är ju ändå bara 7 riktiga skolveckor kvar till studenten, tills betygen sätts, så varför inte ligga i nu precis som vanligt och plugga..;) Vila från skola kan jag göra i sommar=) Haha! På lördag är det klassfest, inte vilken som helst heller, "Byfest"-tema. Roller till alla i klassen från en gammal by, med alla gestalter som finns i en by. Jag ska vara pigan Elin. Får leta fram nå fräsiga kläder..=) Nu lär jag dra mig mot träning.. =)

Ciaooooooooo

Friday night!

Eftersom jag ändå inte har något att göra, inget sällskap whatsoever förutom katten, så kan jag lika gärna skriva några rader här tänkte jag. Ingen aning om vad jag ska skriva om men hittade en bild så lägger in den nu. Och några andra=)


Det här var sommaren 2007. Vi i Dalalaget var inne på vårat tredje år tillsammans. Vi hade fruktansvärt kul tillsammans hela tiden, och när vi spelade, drog alla åt samma håll och vi hjälptes åt. Det ledde till en hel del saker. Många fick chansen att spela för landslaget ur våran trupp. I Cup Kommunal så slog vi ut Stockholm i kvartsfinalen med 3-0. Bara sådär. 3-0!!!!!!! Jag fick även göra ett av målen, vilket såklart var sjukt kul. Sen gick vi till semifinal. Vi vann den med. 2-0 blev det. Vi laddade för finalen mot nåt landskap som började på väst. Vi går in, sliter, kämpar som ett riktigt grymt lag gör, satte 1-0 och vann matchen med det. Den känslan jag kände då kan ingen ta ifrån mig, och jag kommer heller aldrig att glömma den. Jag fick även äran att vara lagkapten för vårt lag under de här tre åren. När jag fick gå fram och höja bucklan så var det underbart. Kunde inte bli bättre, inte på något sätt. That was like the moment. We were crying, hugging each other. Allt var så kul. Vi hade den bästa hejarklacken av alla lag, hördes mest under alla matcher. Kommer aldrig glömma hur Olivias pappa överröstade hela, verkligen HELA folkmassan som var där uppe i Bollnästrakten och kollade.







Dags för finalen






Nice.
Ciaooooooooooooo

Soliga fredag!

Gick upp och pluggade/kollade på film med Cecilia imorse=) Sen plockade vi upp Liam hemma hos systerSolveig och så åkte vi mot Leksand. C släpptes av vid frisören och jag och Liam åkte till badhuset där vi hade det SÅ mysigt! Vi badade, plaskade, busade, åkte rutschkana, hoppade trampolin, och fikade många gånger:) Det var skojj skojj skojj! Nu har jag fått i mig mat och snart bär det av mot Borlänge för träning. Perfekt väder ute, hoppas det håller i sig e stund till! Just det, imorgon kommer Jonas hem från fjällen också=) Hoppas jag får låna honom en liten stund innan jag ska iväg på match på söndag.

Ciaoooooooooo


JAG DÖÖÖR, SM-GULD



Dom här grabbarna fixade till sig ett SM-GULD igår!!!!!!!!!!!!!! Sååå stolt blir man. Så SJUKT kul för dom!! Grattis Jonas och alla andra:):) 

Påsklov!



PÅSKLOVET ÄR HÄR!

Tänk vad skönt, nu blir det ingen skola på.. 11 dagar:) SKÖNT!
MEN, en del skolsaker ska bli gjorda under lovet, så tänkte försöka få med det här så jag inte missar något:

*Skriva och förbereda ett tal inför nationella provet som ska hållas på måndag efter lovet
*Plugga fysik inför fysikprovet som vi har på torsdag efter lovet
*Börja kolla igenom biologin som vi har veckan efter det andra
*Läsa igenom svenskatexter till nationella provet

Jag ska börja med talet, att få det klart, innan mamma och resten av familjen åker till Italien på onsdag nästa vecka. Tror nämligen att jag kan behöva lite hjälp med detta;) Resten får vänta tills slutet av veckan=)

Nu ikväll väntar träning, och imorgon match mot Huge hemma kl 13, sen är det långledigt lör-sön-mån. Har inte haft 3 dagar ledigt från fotbollen sedan i början av Januari då vi drog igång, så det ska bli skönt=)

På lördag väntar påskmiddag i Hälla med släkten, och på söndag åker jag och Cecilia till Stockholm! =) och stannar där tills på måndag då vi ska kika på j20:s semifinal på söndagen och sen sista matchen på måndagen, kul!! :)

Ciaooo


RSS 2.0