En hink.

Mamma hittade en kul bild från stugan i Skatan (Sundsvall) från juni -91. 

Lördagkväll

Idag fick jag äntligen tillfälle att åka längdskidor! Såå skönt:) På golfbanan mellan Karlstad och Skåre åkte vi i en timme. Så nu är min längdskidspanik stillad för ett litet litet tag..=)
Annars rullar allting på fint med jobb varje morgon, skola och plugg med Ida och Johan efter det, och träning på eftermiddagarna/kvällarna.
Imorgon ska jag och Andreas till Kristinehamn och kolla på Stefan som spelar cup där med CU i en superfin inomhus-konstgräshall.

Två av mina absoluta favoriter på nyår hemma i Insjön, Cecilia och Pappa!
Ett glatt gäng på nyår:)

SIkken vecka..

Hej!
Slagit rekord i upptagenhet den här veckan.
Jobb 8-13 mån-tor, träning varje kväll, mellan jobbet och träningarna har jag pluggat i skolan med Ida och Johan. Hem efter träningen och plugga lite mer/se föreläsningen som jag missade under jobbet/sova. Slängt i mig lunchen på 5 minuter varje dag.
Imorgon fredag har jag tenta 8.15-13.15, sen brummar jag hemåt. Byter bil och åker med familjen upp till Sundsvall, där det på lördag vankas 90-årskalas för min kära farmor!:) Det är värt att fira oavsett antal mil det tar att komma dit! Åker hem igen söndag hela vägen hit till Karlstad, träning kl 20 på kvällen. Nästa vecka jobbar jag bara 2h varje morgon, plus ny kurs, vårens 30-poängare i matematik. Har 5 veckors VFU att se fram emot framåt påsk också, längtar!:)
Ha en fin torsdagskväll hörrni! Ciaooo

Söndag kväll

Inne i rutinerna igen efter drygt två underbara veckor hemma! Förra veckoslutet spenderades i Sundsvall hos min släkt på pappas sida, då min yngsta bror Fredrik spelade junior-SM i curling i Härnösand. Jag är grymt imponerad och stolt över han och hans lag, de tog sig till finalen, som var jämn, men där drog de tyvärr inte det längsta stået det här året. Vinnaren representerar Sverige i JVM i Sochi, Ryssland i OS-arenan. Fredrik har dock turen att få följa med ändå, som reservspelare för det vinnande laget. Lite plåster på såren. Veckan har gått i ett, träningarna drog igång i måndags, vi kör 5 pass i veckan med laget, 4 fotboll och ett rent fyspass i friidrottshallen. Död i ben och kropp var förnamnet. Men nu är vi igång! Veckan som sparkar igång imorrn blir minst sagt intensiv. Jobb 8-13 mån-tor, träning mån-tor, föreläsningar alla de dagarna, tenta på fredag, bil hem efter den, byta bil, åka till Sundsvall med familjen för att fira farmor som fyller 90 år, kalas på lördag. Hem till Insjön söndag, byta bil, köra till Karlstad, träning kl 20 söndag kväll. Sådär, kommer inte ha en minutöver till annat. Men hey, that's how I like it:)

Kraaam!

RSS 2.0