Sweet Sunday

Det här är seriöst en av de skönaste dagarna jag har varit med om i hela mitt liv. Inga måsten ALLS. Vaknade upp och firade mamma på mors dag. Sen tog jag, Johan och Fredrik en kanottur till Gotnorstjärn i solskenet, och jag låg i mitten av kanoten och solade. Gött! Sen käkade vi grillat! Sen kom Liam, Mika, Solveig&Rasmus ner hit och vi busade ute på gården i fyra timmar:) Sen tog jag och Johan en cykeltur till RP och köpte godsaker. Lugn dag med andra ord. Betygen sattes ju i fredags, så inget plugg att göra. Och jag är så sjukt nöjd med mina betyg. 25 MVG och VG:n bland mina 2500 gymnasiepoäng, vilket ger mig ett snitt på 19,0 om jag har räknat rätt. Verkar kanoners. Det är NU jag känner att allt mitt slit har lönat sig. Och det känns inte liiiiite gött! Jag är så grym. Hehe. Inte självgod, men GRYM!  Nu ska jag fortsätta chilla.

Ciaooooo

Solig onsdag

träningsledigt. Solsken. Rabarberpaj. Inspelning av studentfilm. Stekning ute. Plugg.

Snart är det fredag och kemiprovet är över!

å så var det såå nära...

... så tog man sig igenom dom här veckorna också då. Började för en månad sen med en sjukt tuff vecka då saker och ting kom fram som inte var alltför trevliga för mig.. Nu de senaste två veckorna har vi haft sjukt mycket plugg, och snart är dagen här. Fredag. Då jag gör mitt sista prov under mina 13 år i skolan. Tiden gick faktiskt fort förbi alla prov, och jag har gjort dom och känner mig sjukt nöjd med alla mina betyg och prestationer i skolan. Jag är fan grym!!!!! Ett prov kvar nu på fredag, kemi b, sen är det klarttt. Japp. Så är det. NAJS BAJS! Gick bra på träningen idag med. Skönt! Ingen match i helgen, men väl klassfest och FET UTGÅNG!!! Längtar! Min klass är skön. Bra. Härlig. Mysig. Jag längtar till lördag! :) Nu ska jag krypa ner och chilla. Skönt. Life goes on, och det känns bra!!!!!






ciaooo 

Lördag den 22 Maj 2010, 20 dagar till studenten!

Idag har jag stekt med Cecilia i flera timmar på morgonen, det var grymt skönt! Vi spelade fotboll och lekte på gården som på gamla goda tider.. Fast vi är 19, men vad spelar det för roll?=) Sen pluggade jag lite och fixade käk, för sen mina damer och herrar var det dags för match! Årets varmaste, solbomb!!! 15.00 KIK-Bollstanäs, seger 4-0, grymt!!! :) Jag var påväg att ropa på byte efter 20 min för det fanns ingen must i benen pga värmen, som var sjuuk! Sjukt hett! Härligt med seger=) Väl hemma blev det fiskepremiär! Jag, Johan och Solveig tog båten ut och fiskade. Ett ynka napp för Johan, men vad gjrode det, det var HUR mysigt som helst med en båttur. Sen dess har jag pluggat, och nu ska jag kolla vidare på Champions League-finalen. Imorgon väntar Fredriks konfirmation, nice! Och om 20 dagar väntar min student, ännu mer nice! Det blir en vecka att minnas:) Som jag kommer sakna alla sköna människor i min klass.. Huhu! Nej, mot TV:n..

Ciaooooo!

...jodå

...och faktiskt så betar ajg av arbetena fortareän jag kunde tror. Eller så är det dagarna som går fortare än jag kunnat tro. Jag vet inte. Tror mer på det senare. Men nu har jag iallafall gjort mitt historiaprov, lämnat in min idrottsanalys, lämnat in biologiarbetet. Så det som återstår nu är: Religionsanalys, Svenska muntligt, Fysikprov och Kemiprov. Sen är jag klar. Nu är det fredag, klockan är 4 och jag ska plugga litepyttelite nu. Sen ska jag åka på träning och förberedelse inför morgondagens match. Sen ska jag och Cecilia hälsa på Fanny som för en gångs skull är hemma, plus att hon fyller år idag!! Grattis gumman:) Hon flyttar för övrigt hem till Leksand nu, vem kan motstå Leksand?;) Imorgon väntar plugg, match, plugg. På söndag är det Fredriks konfirmation som jag ser fram emot. Plus lite plugg.. Japp. Det var min helg. Dags att låta den börja! Ciaoooo







Trodde jag hade börjat komma över saker och ting, men faktum är att jag nog bara har försökt förtränga det.. Kanske måste låta allt bubbla upp till ytan för att det ska vara möjligt att rulla på som vanligt här i livet. Vad vet jag, trodde inte jag skulle behöva uppleva nån sån här situation. Jag är, om någon, absolut inte värd det. Men men, vem sa att livet var rättvist...

18/5

Om 10 dagar är betygen satta. Innan dess:

Matte E kursprov
Historiaprov
Idrottsanalys
Religionsinlämning
Svenska muntligt grejs
Fysikprov
Biologiinlämning
Kemiprov

Bara att köra med andra ord=)
Men först ut, träääning:)


Torsdag, 29 dagar kvar.

Igår bevittnade jag min första studentfest. Först middag och mys hemma hos Anton med Danne, Karin (som hade gjort jättegod paj, mums!), Sara och Johan. Det var mysigt. Jag och Rasmus skulle sen ut och springa vid 20.30 men han var inte pigg så det blev inställt, så jag bestämde mig för att hänga på in till baren. Där var det drag kan jag lova! Dansade och hade det skojj där till halv tolv då jag tog bilen hemåt, skulle ju upp 7.30 idag eftersom vi har haft träning imorse 9-10.30. Så nu är jag hemma igen, har fått mat i magen, ska ta tag i lite plugg, och sen hänga med Cecilia. Jag älskar det. Ikväll ska jag kolla på Fredriks match på Ängsholn, hoppas regnet försvinner tills dess!
Imorgon är jag HELLEDIG, på lördag ska jag kolla derby, LIF-GIF, och sen har vi klassfest på kvällen som jag ska va med lite på. Sen på söndag morgon beger vi oss till Sundsvall för att spela match. Hoppas hinna träffa släkten då!! :) Det var väl allt.

Ciaoooooooooooo

längesen

nu var det visst nästan en vecka sen jag skrev. Vad har jag gjort då? Varit en sväng till Piteå för att lira match, chillat rätt rejält, tränat, pluggat lite, lekt med freddan.. Jaa lite olika.

Hur går saker och ting då?
Det vet jag inte.. Har inte en aning. Känner inte efter så mycket. Men det känns okej. Måste jag säga.
Har så mycket kul framför mig nu. Om en månad har jag tagit studenten. Då ska jag börja jobba på posten. Om en månad har jag förhoppningsvis upplevt en av de roligaste tiderna i mitt liv, min student. Det gäller att se ljust på saker och ting. Jag har köpt en skitsnygg studentklänning också=) Niiiiiiiice.

Idag=onsdag=lediga tor-fre-lö-sö=nice=middag med klassen ikväll=löptur efteråt med Rasmus, medan alla andra går på studentfest=skönt!




Ciaooo

Några få, ynka veckor kvar till studenten.. MIN student!

I förrgår var en bra dag, som jag skrev. Fick jobb, träningen gick bra och så vidare.
I går var också en bra dag. Prata ut lite och bestämma saker.
Jag är nöjd med mig själv för jag har tagit ett beslut som känns bra. Det kommer bli kanon med det och allting annat också. Ikväll ska jag få chansen att spela match mot ett allsvenskt lag, i startelvan. Det ska bli väldigt väldigt väldigt roligt och framförallt spännande. Så nu ska jag gå och äta spagetti och köttfärssås och packa ner lite grejer i väskan inför matchen. Rätt meningslöst inlägg kanske, men ändå.. Det känns bra. Har en bra känsla i min mage. Elin & Jonas var tillsammans lite mer än ett år. Sen tog det slut på grund av en del saker. Så nu är Elin ensam igen. Då ska hon ta studenten och passa på att umgås med sin underbara klass och vänner. Och fundera och låta saker landa. Det var trots allt bara drygt en vecka sedan jag fick reda på allt som hänt. Så efter dom förutsättningarna så känner jag mig rätt bra på nåt vis, och stark. Jag hoppas såklart att saker och ting löser sig sen, och det tror jag att dom kommer göra. Så just nu, just idag, känns allt bra. Nu ska jag äta, för jag, elin, som så sent som i höstas/vintras bytte lag till Kvarnsveden från gagnefs division 3-lag, ska spela mot Djurgården ikväll. DET DU!    =)


Ciao

Måndag 3 Maj 2010

Hej.
Jag är singel.
Idag är det måndag.
Den har varit förvånansvärt bra.
Jag fick jobb på posten i sommar, direkt på intervjun.
Träningen gick bra.
Jag får va med i startelvan på onsdag då vi möter allsvenska Djurgården i svenska cupen hemma på IP.
Nu ska jag chilla lite och sen krypa ner och sova och ladda för onsdagens match.
Imorgon väntar en träff med Jonas efter ett tags funderande.
Tror att det kan bli bra att prata ut lite.
Vi ska även se Brages hemmamatch mot Öster på kvällen.
Sen är det onsdag, och då ska jag göra mitt livs match.
Tänk att man klarar sig igenom det mesta här i livet, för det här var den största prövningen jag mött på hittils.
Jag har så sjukt underbara vänner. Det har jag om inte annat märkt nu. Tack.<3

Ciao


träning

April är slut, månaden ska summeras träningsmässigt som vanligt..

Antal pass: 29st                        =        0.97 pass/dag

Antal timmar: 42h40min            =        1h25min träning/dag

Helt okej.



Året hittils
Jan 36 pass, 42h 30min,  1h 22 min/dag
Feb 23 pass, 32h 10min  1h 9 min/dag
Mar 35 pass, 48h 30min  1h 34 min/dag
Apr 29 pass, 42h 40min, 1h 25 min/dag





Ikväll åker jag till Kvarnsveden för att se div.3 premiär, KIK U-Gagnef. Kul match hoppas jag på.
Ciao

KIK-Västerås BK 30

Idag är det match. Och faktum är att jag känner att jag kan koncentrera mig HELT på den. I tisdags gick det, i torsdags var det helt omöjligt, men igår gick det att koncentrera sig på träningen så pass mycket att träningen faktiskt gick bra. Idag är det match, och nu ska jag bara ladda för den. Tur att det finns fotboll.

Ciao






Hur hade du mage att göra sånna här saker mot just mig..


RSS 2.0