tisdag 24 juli

Idag har vi firat vår finaste stora kille som fyller 6 år idag!
Grattis mosters älskling Liam <3
Hade gärna varit där och sett glädjen och ätit god tårta,
men jag fick gratta över telefon istället och ge presenten via mamma.

Har spelat match mot 16-åriga killar nu på kvällen, mina ben är som klumpar, tighta och stela. SÅ som det ska vara.

I helgen drar jag och Steffe och campar i tält med spritkök i Göteborg och busar loss på Liseberg med min finaste kompis Cecilia, jag längtar så!

Kram!


Fredag 20 juli 2012

Goddagens!
 
Sommaren går alltid fort och det har varit mycket regn och bla bla bla.... undrar hur många gånger jag läst nåt sånt;) 
 
Jag har iallafall haft det superduperbra hittils i sommar. Hade vårens sista match lördag 30 juni och direkt efter matchen åkte vi ner till Röe Gård vid Brastad nära Smögen på västkusten, där hela släkten hyrt hus på en lantgård. Vi var där lördag till lördag och som mest var vi 20 personer samtidigt (folk kom och åkte när det passade) och vi hade det såå skojj med alla kusiner och sånt:) Besökte bland annat Nordens Ark (djurpark som jobbar för utrotningshotade djurarter), Smögen (såklart), Orust, Lysekil. Vi fiskade krabbor och hade krabbrace, spelade spel sent inpå nätterna, löste korsord, badade, stekte i solen, spelade badminton, tog långa morgonpromenader längs leder, var ute och sprang mycket, och hade det allmänt GÖTT!!! 
Åkte sen tillbaka till Karlstad på lördagen och hängde här med Stefan under söndagen. Jobbade måndag-tisdag och tog bussen hem tisdag kväll till Borlänge. Där hämtade CECILIA mig som flyttat hem!!<3<3<3. Var hemma ända till söndagen och myste med alla, släkten, Cecilia, Lian,Mika,Solveig,Rasmus, badade, grillade, spelade tennis och massa annat kul. Kom tillbaka hit i söndags kväll då mamma körde ner mig och sov kvar:) På måndagen åkte vi båtbuss här i Klarälven i strålande solsken och stekte sedan vid Mariebergsviken. Vi målade vår kökssoffa svart, blev superbra! Tisdag morgon åkte mamma hem. Jag jobbar varje vardag till slutet på Augusti.
 
Träningarna drog igång i onsdags (förrgår), så nu äre full rulle hela sommaren/hösten. Träningsläger som börjar idag också. Kul! Stefan åker till Malung och dansbandsveckan över helgen, vill också.. Men man kan ju inte få allt;)
 
Nästa helg är vi lediga, då blir det en Göteborgsweekend med tältning på camping, besök på Liseberg, och häng med  Cecilia och Steffe:)
 
Sådär. En lite för lång uppdatering om sommaren hittils. :)
 
Ha en bra helg gott folk!
Kram
 
 

RSS 2.0