Söndag 18 december

Jag är hemma och njuter! :)

16 december 2011

Nu avslutar jag det här kapitlet och åker hem! Skjuts av Sarra till bussen, sen subway, sen airtrain, sen flygplats, sen flyg, sen Frankfurt, sen flyg, sen Arlanda:)
See ya soon!
Ciaooo

Torsdag 15 december

Idag har jag och Sarra gymmat stenhårt. Jag höll på att spy efter löpbandet. Var gött!
Sen har vi också bakat Christmas Cookies, supergott!
Imorgon åker jag HEM .
Kraaam!

Onsdag 14 december

Helluuu!
Idag har jag shoppat medan Sarra jobbade=) De sista julklapparna här bortifrån.
Och ett par supersnygga jogging/promenadskor. Oj oj oj vilka läckerbitar:)
Såhär snygga är dom:)
På kvällen åkte jag, Sarra och Augusto och åt frozen yoghurt. Samma ställe som när Stefan var här, och det var lika gott idag:)
Imorgon ska vi till gymmet och träna, löpning och kettlebells. Sen kanske det blir en sväng till Jersey Shore för att kika lite. På kvällen får jag följa med på hennes jobbs julfest, trevligt!:)
Och sen sover jag min sista natt i USA.
Godnatt!
Ciaooo:)

Tisdag 13 december

Filmen igår, New Years Eve, var riktigt mysig och bra!
Idag var det ju luciadagen !
Jag vaknade upp hos Gabby imorse. Superskönt att sova hos henne, känns som att vara hemma när jag är där. Vi åkte till skolan runt 10 på förmiddagen för hon hade prov. Jag packade ihop det sista i mitt rum, sen satte jag mig och kikade på dagens avsnitt av julkalendern och luciafirandet på SVTPlay. Fick bra julstämning utav det trots noll snö här borta. När Gabby var klar med sin final gick jag runt och sa hejdå till alla jag såg. Packade ur rummet och in i Gabbys bil. Iväg till soccer office där några i laget var, kramade om och sa hejdå. Åkte med Gabby, Matthew och Eryka till ett matställe nära tågstationen. AVnjöt en härlig sista lunch med dom. De skjutsade mig till tåget och jag kramade dom alla tre, Gabby extra hårt. Satte mig på tåget med min stora väska, och ett kapitel i mitt liv avslutades. Blandade känslor, men mest en skön känsla. Nöjd över mina 3 månader i USA, och hoppfull inför nästa kapitel, som blir i Sverige. :)
På tåget satt jag bredvid en kille från Australien som bott i Hollywood i 6 år, och jobbar som kameraman för serien "Girls Gone Wild". Hehe. Det var kul med lite sällskap på tåget och resan gick fort:)
Släpade stooora resväskan genom NYC, passerade Times Square, njöt väldigt mycket av känslan man får där. Härligt! Kånkade vidare väskan till busstationen, och hoppade på bussen mot New Jersey, Freehold. En timme senare mötte Sarra och Augusto upp mig på busshållplatsen, och vi åkte för middag på ett gott ställe. Vidare hem till Sarra och slapp i soffan med hennes mamma och mormor. Ligger nedkrupen i sängen och ska sova.
Godnatt
Ciao!

Måndag 12 december

Tänkte slänga in lite bilder från gårdagen. Mycket här i USA kretsar kring bilar, tråkigt nog. För att ta sig någonstans nästan MÅSTE man ha tillgång till en bil, annars är man körd. Igår åkte vi och städade Sabrinas bil innan sushin. Man städar inte bilen hemma på gården som vi gör, utan man åker till gemensamma städcentraler som finns lite här och där.
Nu ska jag ta en nap och sen börja packa. Är klar med skolan nu, wihooo!
Ha en fin avslutning på måndagen alla där hemma!
Kram!

Söndag kväll

Hola!
Kanonväder idag, strålande sol och solen går inte ner förrän efter 4, det kommer jag sakna när jag kommer hem antar jag.. :)
Tog en sushilunch med Sabrina och Eryka idag, mums!
Lite plugg på biblioteket nån timme inför proven imorgon.
Biltur med Gabby och Matt till Hubbard Park i Meriden, julbelysningar i en stor park, superfint, massor av olika djur och annat. Glömde dock kameran men Matt tog bilder åt mig. Thanks!
2 dagar kvar i Connecticut nu, som följer;
Imorgon:
  • Final 8.30, World History
  • Final 11.00, Principal of Management
  • Packa !
  • Säga hejdå till alla jag ser för sista gången.
  • Gå på bio med Gabby & Matt, New Year's Eve ska vi se. Som Valentine's Day fast om nyår=)
  • Övernatta hos Gabby en sista gång:)
Tisdag:
  • Tillbaka till skolan vid 11 då Gabby har final.
  • Packa ur rummet, ta med väskorna till Gabbys bil under tiden hon har prov
  • Säga hejdå till alla jag ser.
  • Få skjuts av Gabby till tåget 2.56 pm.
  • Kliva av på Grand Central och dra väskorna genom Times Square för att catcha bussen till Sarra ! :)
Fullspäckat och bra! :) Känner dock av en förkylning som kommer krypandes, ska försöka sova bort den. VOre otajmat att bli sjuk nu.
Så,
Godnatt!
Ciaooo

Julstämning på tredje advent

Brass Mill Center igår när jag åkte och klippte mig. Önskar jag hade världens obegränsade resväska, då hade ett antal Yankee Candles åkt med hem. Kan strosa omkring där inne och dofta på ljus i evigheter.. :)

Söndag 11 december

Glad tredje advent på alla därhemma!
Jag kunde inte firat in den på ett bättre vis.
Jag, Kelly, Andrea, Sabrina och tyska Felicitas hoppade in i en bil mot New Haven och Toads (utestället som gäller här). Efter en bilresa på knappa halvtimmen är vi framme, då ser jag att det är preciiis på en tvärgata vid Yale University, där jag och Stefan vandrade runt för nån vecka sen. Fränt! Hade superkul och dansade så mycket så jag känner av det i benen idag;) Gött! Idag är det mycket som ska göras. SUshi-lunch med några av tjejerna, häng med Gabby ikväll då vi ska åka och kolla på ett jullandskap i en park (lysen och tomtar och grejer) där man åker igenom med bilen och kikar. Spännande! Jag måste också tvätta, och plugga till mina finals imorgon. Gött.
Igår klippte jag mig förresten! Ingen revolutionerande frilla men ack så nyklippt;) Riktigt skönt och behövligt. 15 dollar dessutom, wihooo i snålelins hjärta. Köpte även en hårprodukt som jag i SVerige köpte för typ 150 kr. Här fick jag den för 7 dollar, alltså 50-lappen. GÖTT!
SOlen skiner så nu ska jag bege mig för lite frukost. Skönt med sovmorgon, tror det kan vara min första sen jag kom hit=)
Ciaooo!
Kram

Fredag 9 december

Råkade skriva att det var den 9:e igår såg jag nu. Men alla vet nog att det är idag. :) Eller i Sverige är det ju redan den 10:e.. Äsch strunt samma;)
Idag har jag haft min sista lektion på skolan, kvar är bara 2 final exams på måndag, sen är jag all set, finito, done, ready for S-w-e-d-e-n. På tisdag åker jag till Sarra för att chilla lite mer med henne. Kommer sakna henne sen.. Och på fredag eftermiddag flyger jag hem. Wihooo!
Idag var det nyöppning av vår konstgräsplan som de arbetet vidare med efter att vi spelat klart våra sista matcher där i slutet av säsongen. I två timmar spelade vi fotboll blandat damer och herrar. Superkul! Avslutade med löpningar över hela planen, idioten och grejer. Skönt och drygt! Nu på kvällen blev det även ett gympass. En av de bästa sakerna med att vara här borta är att kunna/hinna träna så mycket man bara vill. Jag brukar försöka vila på söndagar, men annars kör jag ett eller två pass per dag. Inomhusfotboll / fotboll i the little Djungle / gym / simning. Riktigt skönt!
Nu ligger jag och kikar på Just Like Heaven. Mysigt. Imorgon ska jag ta mig till mallet för att kanske få till en klippning om dom har nåt bra pris;) Efter det blir det El Clasico med fotbollskillarna i the soccer house, där några av dom bor. Längtar efter matchen!!! Eventuellt en sista utgång imorgon kväll, vi får se:) Sen vöntar en söndag med sushilunch med några i laget, plugg, och häng med Gabby:)
Ha en fin helg alla där hemma, nästa helg är jag hemma!!!
Ciaooo
Kram!

Torsdag 9 december

Idag är det 3 månader sen jag kom hit till USA. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker det är en lång tid eller inte. Hur som helst en lärorik tid. :) Kom precis tillbaka från en sista dinner out with the team. Mycket trevligt, gott, och övermättande:)
Förrätt; coconut fried shrimps. Mums!
Huvudrätt: Filé Mignon. Mums mums!
Största delen av laget + coach
Dessert: Banana something, Lava fudge, brownie ice cream. Min var banana-grejen. Mumsigt och nu är jag proppmätt=)
Godnatt!!
Ciaooo

Sunes Jul

Ett litet tips såhär på torsdagen är att klicka på den här länken och börja plöja igenom Sunes Jul-avsnitten.
Såg precis det här avsnittet, oj oj det är ju superkul! Haha.
http://www.youtube.com/watch?v=kN4ycd0ui2E

Glädjerus

Jag har världens bästa framtid framför mig !
Jag får ju:
  • spendera 9 dagar till i USA med mina fina vänner, och med Sarra de sista 4 dagarna!
  • spela fotboll med herrarna varje dag om jag så vill här, det är heaven för mig:)
  • träffa alla som jag saknat från och med nästa vecka:)
  • pussa på Stefan igen ;)
  • spendera kvalitetstid (?) på posten under julveckan troligtvis
  • åka på äventyr mån-tis när jag kommer hem:)
  • fira jul med världens bästa släkt!
  • fira nyår med Nilssons som kommer till Dalarna:)
  • Har superbra känsla inför våren och allt nytt som troligtvis kommer ske då!
  • mm mm mm.. :)
  1. Det bästa av hela den här listan, blir när jag får kramas och busa och mysa med Liam och Mika. Herrejösses vad jag saknar dom små solstrålarna!!!
Mosters älsklingar en dag i somras när vi busade :)
Mellanlandade här, har kört ett fotbollspass med herrlaget på två timmar, och ska nu vidare till gymmet för ett pass och eventuellt lite mer fotbollslir i "the Djungle" där nere.
CIaooo från en glad och nöjd Elin!

Onsdag 7 december

God formiddag fran USA!

Idag har vi regn har, och jag maste saga hejda till Grace som flyger hem till England idag.
Kul for henne, trist for mig, for jag kommer att sakna henne!
Men vi har bestamt att jag ska komma dit i sommar och halsa pa, det ska bli superkul!
Kolla lite engelsk fotboll och hanga i Leeds :) Wihooo!

Igarkvall blev det spontan-fest. En kille i tennislaget fran Brasilien fyllde ar, sa jag och tyska Liz akte pa parrty.
Det var riktigt roligt. Alla brasilianska killar fran skolan var dar, kanske 5-6 stycken, och de forsokte lara oss brasiliansk dans. Det gar ju ut pa att man ska rora pa hofterna. Dom ar sa sjukt duktiga, verkligen alla brasilianare verkar kunna dansa! Jag och Liz gjorde tappra forsok i alla fall:)
Vi dansade lite bugg ocksa, det var dom inte sa haj pa daremot.. Hehe =)
Vid 2-tiden akte vi till McDonalds for lite nattmat och sen tillbaka till skolan. Strax innan 3 var det godnatt. Vem gar ut pa en tisdag?? Tydligen vi. Jag hade en kul kvall :)
Passande nog var min forsta lektion idag installd, har bara provet kvar i den kursen och det ar pa mandag. Nu ar jag precis klar med min essay i college writing sa nu har jag bara 2 prov kvar, pa mandag, sen ar jag klar med skolan har. Wihooo!

I eftermiddag blir det fotbollstraning med killarna igen. Jag langtar! :) Haha en av brasilianarna igar lurade i mig att han var kusin med Kaka. Jag trodde pa det valdigt lange innan han berattade att det inte riktigt var sant.. Min kompis Chico dock, som spelat i samma klubb som Liverpools Lucas hemma i Sao Paolo, berattade att hans  kanner Kakas frus bror. Det later mer rimligt, och Chico kan man lita pa tror jag. Coolt anda med brasilianare. Jag ar inbjuden dit nar jag vill och halsa pa. Varfor inte tajma den resan med fotbolls/VM som gar av stapeln i just Braziiil ?;) Tals att fundera pa.


So loooong om 10 dagar ar jag H E M M A !

CiaooO!
Kram

Tisdag 6 december

Hallå!
Idag har det småregnat i Connecticut, men varit varmt och skönt.
Är nu klar med Sport Management-kursen efter dagens sista quiz.
Efter mina lektioner fixade jag allt pappersarbete md att avsluta skolgången här.
Om nån inte visste det redan så flyttar jag hem till Sverige och stannar där efter jul också. :)
Sen gick jag ut på en långpromenad, stannade på några hårsalonger och kollade klipp-priserna.
Men snål-Elin hittade inget pris som föll henne i smaken, otippat va? Hahaha.
Däremot hittade jag en nationalpark som var fin:)
Ikväll ska vi beställa pizza och dricka cola, för det är Grace sista kväll här. Jises, tänk att det redan är den 7 december imorgon! :)
See u in 10 days then!
Ciaooo!

Måndag 5 december

Hej!
Igår var en riktigt bra söndag. Min vilodag från träning var det också. Gabby plockade upp mig strax innan 10 på morgonen. Vi åkte hem till henne och åt världens frukost med hela hennes familj. Så mysigt att dom vill att jag ska vara med, det är skönt. Det bjöds bla på; bacon, scrambled eggs, chocolate chip pancakes, crepes fyllda med nutella, jordgubbar, blåbär, hallon, banan, sirap mm. Apelsinjuice och chokladmjölk. Mycket gott:) När vi kommit ur frukostkoman åkte vi i två bilar (Gabby, jag och hennes storasyster i en, Gabbys föräldrar, lillasyster med pojkvän i den andra) mot en Orchard för att hitta the perfect christmas tree. På det första stället hittade vi inget träd (vet inte hur det gick till, för det fanns minst 1000 att välja på haha.. ) Lite bilder så ni hänger med;
Gabbys syster Issie fixar chocolate chip pancakes:)
Frukosten! Mums:)
Orchard
Jag och världens bästa Gabby:)
Familjen Verilli =)
Efter granköpet så åkte vi till ett mysigt ice cream place.
Jag åt en Sundae med smak av pumpkin och chocolate chip, med hot fudge på. ;)
Sen kollade jag och Gabby en asbra film (kommer ej ihåg namnet) och tog en skön nap i soffan.
Efter det bjöds det på god middag! Mums! Riktig mat lagar dom, är såå gott:)
Sen kom Gabbys kille Matt och vi åkte och kollade på ett hus som smyckats av såååå många lampor och ljus så ni kan inte förstå. Men det jag ska berätta nu kommer ni inte förstå eller tro på alls; När man åker dit stannar man bilen och vrider på radion på en viss frekvens, skylt finns vid huset. Sen lyssnar man på en julsaga med musik och husets jul-ljus lyser i takt med musiken. Sååå american. Men mysigt:) Haha har aldrig hört om nåt liknande;)
Tack Gabby för en grym söndag, kändes som att vara hemma och vara en part of a family. Såå mysigt.
Idag är det måndag och ny vecka. Många prov/redovisningar, men inget superstressande=)
Om nån timme åker jag på fotbollsträning med herrlaget:)
Och om 11 dagar åker jag HEM till Sverige, känn på den siffran! ;)
Kraaaaam!

Söndag 4 december

Hejhopp allihopa!
Så var det söndag igen.
New York-trippen igår var väldigt lyckad:) Jag och tyska Felicitas sprang runt i Europeiskt gångtempo (dvs mycket fortare än amerikanarna går) på 5th avenue ut och in i affärer, kring Rockefeller Center för att se julgranen och skridskoisarna, en sväng på Times Square där vi vandrade runt i Disney-butiken, bland annat. Jag köpte även en mössa som jag funderat på länge, en sån med en boll uppepå:) Efter allt detta landade vi på The Christmas Show på Radio City. Gud vad mysigt det var, och vilka duktiga dansare! Supermånga tjejer som gör samma rörelser exakt samtidigt. Det är finess det;) Hemma var vi igen strax innan midnatt. Har några bilder från de senaste dagarna också;
Vårt basketherrlar hade hemmapremiär för säsongen i veckan. Frän sport alltså!
En lustigt liten vattenflaska.
Danielles lunch häromdagen. Och jag kan säga att såhär (eller snarlik) ser hennes lunch ut varje dag. Potatis-bollar eller nånting, ketchup i en skål, pizza och hot dog. Till det coca cola. Jisses alltså... Hehe. Såhär äter merparten av den amerikanska befolkningen på min skola, dagligen. Inte undra på att många är stora..
Disney-affären vid Times Square.
En godisbutik, det här huset är helt gjort i godis!:)
Imponerande.
Även denna gran gjord i godis.
Skridskoåkning vid Rockefeller Center.
Jag & Felicitas framför The Christmas Tree.
Väldigt mysigt och bra julstämning på detta.
Julpyntat i hela staden.
Kille som jobbar i skyltfönstret på Hollister på 5th Avenue. Jises, photoshopad mage!
Timas Square by night.
Showen.
Riktigt bra show!
Idag ska jag vara med Gabby. Hon plockar strax upp mig, så ska vi hem till henne och äta jättestor söndagsfrukost:) Sen ska vi hämta julgran till dom. Sen ska vi göra nåt annat skojj=) Det blir kul!
Ses snart där hemma!
Ciaooo
Kram

YEAH

Idag är jag världens gladaste !
Ville bara säga det. :)
NYC bring it on!

Fredag 2 december

Åh, julkalendern i sängen innan man går upp för dagen kan vara det bästa:) Hihi.
Idag har varit en aktiv dag! Skola först. Lite lunch på det.
Sen ner och simma 20 längder i simbassängen.
Efter det "streetfootball" nere i en liten liten fyrkantig sal i gymbyggnaden. Tänk er.. storleken av ett omklädningsrum ungefär. Omklädningsrummet på Kvarnsvedens IP typ. Men spelar 2 mot 2. Herrlaget och jag är det som spelar, jag spelade igårkväll med dom också. Shit vad kul det är! Bättre teknik och tajming-träning kan man nog inte få=) Plus att det är konditionsmässigt drygt=) Så nog har jag underhållning tills jag kommer hem även fotbollsmässigt:) Efter det in i gymmet och köra lite knäövningar, för att förebygga att jag får ont igen. In i biblioteket för plugg big time (skriver en argumentative essay om music downloading), sen lite middag med Grace och därefter ett gympass med henne, överkropp. Är redan mör såhär 2 timmar senare! Nu sitter vi och pluggar.
Imorgon åker jag som sagt till NYC för att se The Christmas Show i Radio City vid Times Square. Ska bli roligt, en heldag i NYC börjar höra till vanligheterna, men jag tröttnar då aldrig på staden. :)
Just nu skulle jag kunna döda för lite;
eller lite;
men mest av allt skulle jag önska att jag hade;
serverat framför mig just precis NU :)
Men men, om två veckor kan jag få tag på det där.. ;)
Godnatt och trevlig helg på er alla där hemma! Jag saknar er, men snart ses vi:)
Ciaooo!
Kraaam

Tänkvärt

Hemma hos Eva & Rudy fanns en 'Quote' ,som dom säger här borta, på kylskåpsdörren;

Betyder det att jag precis börjat leva mitt liv nu? Och avslutar det när jag kommer hem igen? Haha.
Fin tanke i alla fall, att man måste våga lite för att nå det där som man längtar och letar efter.
Som sagt, nöjd med mitt ävetyr kommer jag alltid att vara, oavsett hur många dagar som varit tunga over here.
Elin

Torsdag 1 december

Ååå december är här! Jag har sett julkalendern, och jag känner att det är en kalender jag kommer följa! :) Gud så mysig den verkar. Men samtidigt lite läskig, hihi ;) Längtar tills jag kommer hem då ska jag gömma mig bakom Stefan och ligga och kika på den lite smått. Tihi. Idag då; skola, gym (körde ett nytt benpass på en sk. slideboard, en glansig yta då man har "tyg-grejer" på fötterna så man glider, och så gör man massa övningar), sen plugg i biblioteket. Har gjort en powerpoint över mitt liv innan USA och mitt liv här i USA, och vad man måste vara beredd på när man byter land såhär, och vad jag lärt mig av det och fördelar jag kan dra av det. Ska presenteras som mitt slutprojekt i en av mina classes nästa vecka. Efter biblioteket åt jag middag och sen hämtade Gabby upp mig. Istället för skridskor som vi tänkte åka så åkte vi och spelade Laser Tag. Riktigt roligt faktiskt, men lite smått panik får jag ju när jag vet att jag blir jagad hehe. Riktigt skönt att hänga med Gabby iaf. Nu är jag tillbaka och ska ta mig ner till Drubner (träningsanläggningen) och simma lite och eventuellt lite gym också. Efter det blir det X-factor i Grace's room. Imorgon är det fredag mina vänner, och det betyder 2 ynka veckor tills jag står på SVENSK MARK igen! :) Längtar ihjäl mig efter er alla där hemma=)

Ses snart!!!
Ciaooo
Kraaam!

Onsdag 30 november

Tänkt att även november är över nu. Hemma är det redan december, här dröjer det en dryg timme. 1 december. Mysigt. Förra året vid den här tidpunkten var jag i Asien. Jag kom hem den 3:e december. Tänka sig vad jag reser och har mig=) Kul är det! Men nu känns det som nästa stopp är Sverige för evigt.. Hihi. Även fast jag vet att jag kommer vara lika ressugen alldeles snart igen, jag älskar ju att se nya grejer och platser! Ett drömresemål som jag har är Sydamerika. För att jag inte vet så mycket om den kontinenten. För att jag vill se regnskogen där innan den försvinner. För att jag vill vandra Inkaleden i Peru. För att jag vill spela fotboll med små barn ute på gatorna, som förmodligen är 100 gånger bättre än mig på sporten. För att jag vill lära mig att dansa salsa som dom kan så bra där. För att... Oj vad jag kan drömma mig bort när det kommer till resor=) Eller vad sägs om en tur till Australien & Nya Zeeland igen, och hälsa på alla, och surfa i barriärrevet igen, och ta surfinglektioner, och och och... Eller varför inte resa runt lite mer i Europa, kanske kika lite fler fotbollsmatcher? Allt det här hinner jag med, det vet jag:) Resa kan vara det bästa som finns. Näst intill fotboll. För det är nog det bästa som finns.
Jag och Stefan spelar här med Sarra och Ausgusto. Superkul! Idag på eftermiddagen var jag på fotbollsträning med herrlaget igen. Idag var det 7 mot 7 och 3 lag. 10-minutersmatcher som sist, när man gör 2 mål vinner man och det andra laget byts ut. Jag och en kille från Brasilien spelade i samma lag. Han är en av de bästa spelarna jag sett. Snabb, teknisk på sånt där brasilianskt vis, och smart. Fick fina bollar och vi hade fint passningsspel emellanåt:) Älskar att träna med herrarna, och dom tycker bara det är kul att jag är med:) I bilen hem åkte jag med Eltany från Cap Verde, den här brasilianska killen från Sao Paolo, som för övrigt varit i Sverige och spelat Gothia, coolt, och Gustavo som jag inte vet var han kommer ifrån. Samtliga prata i alla fall portugisiska, så i bilen hem var lite svårt att förstå sig på dom ibland. ;) Just det, en av killarna som var med och spelade idag, han ska spela i MLS nästa år, alltså den amerikanska proffsligan för herrar. Kul att spela mot en sån spelare:) När jag tänker efter så är det så himla härligt med allt nytt folk man träffar här, de kommer verkligen från jordens alla hörn. Superspännande!
Planer för resten av veckan:
Torsdag: kondition, skola, gym, skridskor med Gabby
Fredag: kondition, skola, gym, p l u g g a
Lördag: NYC med skolan för att se The Spectacular Christmas Show som visas varje år på Radio City, Times Square.
Söndag: hitta på något skojj med Gabby
Gabby är en av mina bästa kompisar här. Hon är bäst. Hon tog med mig och Stefan överallt när vi inte fick tag på vår hyrbil. Är så tacksam över allt hon gör för mig=)
Godnatt hörrni! Ses om 16 dagar=)
Kraaam
Ciaooo

RSS 2.0