Fredag 30 november

Jag är HEMMA:)
Har kollat dagens föreläsning, ska räkna lite. Stefan är på Clas och hälsar på sina gamla kolleger. SNön yr utanför fönstret och det är helt vitt! Kanske lite längdskidor innan helgen är förbi? Gärna för mig:) Strax en sväng till gymmet, sen ut till Hälla och hänga med Lisa, mormor och morfar=) Ikväll Leksand-Malmö, och Johan ansluter. Wihoo!:) Trevlig helg:)

Tenta-tisdag

Tentan skriven, gött!
Träning om nån timme, ikväll seriefinal mellan BIK Karlskoga och Leksand. Inte långt bort, men jag och Stefan håller oss till fredag då det blir LIF-Malmö hemma i arenan istället! Imorgon kväll åker vi hem och stannar heela helgen:) MYS! Inte varit hemma sedan mitten av september så jag längtar!:) Jobbar med en lektionsuppgift nu, ska hålla en lektion om vektorer i klassen kommande vecka. Najs! Ha en fin tisdag (här är det heelt grått och mörkt ute). Längtar tillbaka till Smögen med släkten i somras. Gött väder och sjukt najsigt sällskap!! Ciaoo:)

Lördag

Hejhallå!
Tog en skön sovmorgon till 10 i min ensamhet. Njuuutbart var det att ligga och dra sig:) Nu har jag städat hela lägenheten och vikt massor av tvätt. Nu ska jag ut i spåret och springa och sen krypa in på gymmet en stund. Eftermiddagen består av plugg och ikväll ska jag hem till Ida och Viktor på middag. Jag står för efterrätten, ska göra en Ferry-tårta, det är mumsigt!! Ha en fin lördag:) För exakt ett år sedan var jag och Stefan i Boston på NHL-match. Tiden går så fort!!!

Fredagsmys

Fredagsmyser för mig själv. En sväng till gymmet får det bli!:) Trevlig helg alla!!

Torsdag, snart fredag.

Snacka om att jag längtar tills imorgon eftermiddag då jag kan slänga mig i soffan och ligga är en stund. Den här veckan går jag på autopilot fram till helgen. Jobbar 8-13 denna vecka varje vardag och sen ser jag ikapp föreläsningarna efter det. Sen sitter jag och pluggar med Johan och Ida, mitt pluggäng. Sen åker jag hem, skyndar att laga mat/träna och försöka kolla lite skola inför morgondagen. Ska bli skönt imorgon när jobb skola och pluggandet är klart. Men pengar på kontot är värt slitet ca 1,5 vecka per månad:) Stefan åkte till Stockholm nu på kvällen och kommer hem söndag eftermiddag, så det är jag och böckerna i helgen.. Behövligt. Men lite annat blir det också, bla futsalträning, gym, middag+filmkväll hos Ida och på söndag bio med Johan och Ida, Twilight!!!:) Ha en fin fredag och helg alla! Kram. Spanien var inte dumt.. =)

En kylig torsdag

Hejhalloj!
Jag Stefan och Cecilia är hemma igen efter en superskön vecka på den spanska östkusten. Vi lapade mycket sol, kollade fotboll (andraligan), shoppade och gick på marknad, jag och Cecilia färgade håret, vi lagade mat, hade myskvällar i lägenheten, tog ett dopp i havet, spelade mycket tennis, prommenixade runt och lite sånt. I måndags då vi landade i Västerås fick man ju en smärre depression då det var grått,kallt och regnigt. Uscha. Men nu börjar vi vänja oss vid kalla golv, uppdragen jacka och frost. Ikväll tränar vi med Qbik ett pass, lite smygträning bara. :) Efter den åker jag och Stefan till Stockholm och stannar hela helgen. Jag ska på hälsomässan med tjejer i släkten:) Vi ska hälsa på kusiner och mysa på stan. Blir supernajs!:) Nu ska jag plugga lite grann. Fick förresten tillbaka tentan under Spanienresan, den täckte allt vi gjort från terminsstart till slutet av oktober. Jag fick ett VG det kändes najs!! Hejsvejs!

RSS 2.0