haaard work work (out)

Juni är efter idag tillända, träningssummering:

Efter studenten åkte jag på student-sjukan som satt i länge och väl, därav en hel veckas ren vila (sofflock), därför lägre träningsmängd den här månaden:


Årets träning

Jan 36 pass, 42h 30min,  1h 22 min/dag
Feb 23 pass, 32h 10min  1h 9 min/dag
Mar 35 pass, 48h 30min  1h 34 min/dag
Apr 29 pass, 42h 40min, 1h 25 min/dag
Maj 31 pass, 43h 50min, 1h 27 min/dag
Jun 22 pass, 30h,          1h/dag



Det första halvåret 2010

Totalt antal pass: 176st
Totalt antal timmar träning per månad snitt: 38h 10min
Totalt antal timmar träning per dag snitt: 1h 16min


Sista dagen i juni är här..

..och OM den månaden har varit bra!!! Studentfirande i två veckor, sen en underbar ledighet med underbart väder! Det kan inte blir så mycket bättre (förutom en veckas sjukdom men det struntar vi i). Jag har gjort jättemycket sköna och lugna saker som jag annars inte brukar hinna med. Har hunnit sola i det fina vädret nästan varje dag:) Idag är det onsdag och lite småfult väder gör det nog till en innedag.. Har precis varit på gymmet och kört ett pass. Senare i eftermiddag ska jag vara barnvakt åt Liam & Mika medan Solveig ska åka till Borlänge en sväng, det blir mysigt! Och imorgon får jag besök från Skövde, då blir det fortsatt chill några dagar, innan jag på måndag börjar jobba.

Ciaoooo

Måndag vecka 26

Idag började alltså min sista lediga vecka innan jag börjar jobba. Dagen har varit nästintill perfekt. Sol, bad.... Har flutit omkring på en luftmadrass nere i viken medan Fredrik och Filip åkte kanot och letade fiskedrag i sjön. Jag har också tvättat mattor med mamma i solen, köpt vattenmelon, ätit ute, fikat och steekt en hel del. Nu har jag krupit in för att vila lite från solen innan träningen. (Såklart är det också lite pga fotbolls-VM, just nu åttondel mellan Slovakien och Holland.)
Ciaooooooooooo

sommarnjutning....


JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Lägger ut lite bilder senare så får ni se varför. =) Nu blir det en löptur med mamma (en bit gemensamt iaf innan jag springer ifrån henne). Och ikväll! Argentina-Mexiko

Ciaooo


KIK

VINST MED 1-0 OCH TRE GRYMT SKÖNA POÄNG!!!


Derby!!

Nu handlar det inte längre om Gagnef-Leksand, utan imorgon väntar Kvarnsveden-Gustafs!!!!! Klockan 19 på Kvarnsvedens IP. Det blir grejjer det, jag är laddad!!!
Godnatt!! Ciaoo

Sooommar, sommar och sooool

Idag har jag börjat på mitt studentalbum som jag tänker göra. Har kommit ungefär tre sidor in i albumet av 25 men det är alltid något:) Idag har annars varit en lugn dag, jag har sooolat i det sköna vädret, ätit kebab med bröd på pizzerian med freddan, kollat på poartugal som vann med 7-0 över nordkorea, och lite sånt.. Nu på kvällen har jag gjort träningspremiär sedan i måndags för en vecka sedan, det var skönt men såklart trögt. Inte helt återställd kände jag, men det löser sig. För på onsdag är det derby hemma mot Gustafs klockan 19, och då ska jag vara i form!!! Nu ska jag fortsätta kolla på Spanien-Honduras och snart äta pölsa som Johan står och lagar nu, eftersom mamma och pappa är i Dublin på Irland och firar sin 20-åriga bröllopsdag. Nice=)
Ciaooooo

bröllopstider

jag börjar bli mer och mer insatt i bröllopet, efter alla tv-program om just detta. Tid för det har jag också, eftersom jag fortfarande är sjuk.. Förstår inte varför det sitter i så länge. Jag är inte värd en såhär lång smäll efter studenten.. :( menmen, bara att fortsätta vila och hoppas må bättre snart. I eftermiddag väntar bröllopet på tv:n och sedan överväger jag att åka till Ängsholn och se Gagnef-Tällberg. Årets derby liksom=)
Ciaooo

godmorgon

godmorgon fredag. Jag och cecilia sitter och lyssnar på musik och undrar vad vi ska göra av denna regniga fredag. En sväng till borlänge och kupolen kanske? Men vi får se, för jag är fortfarande inte så himla pigg.. Idag åker laget till Östersund för match imorgon. Vi hoppas hopas på tre poäng och en skön seger! Det tror jag på:) Annars då? Jodå, jag ska bara kurera mig och se till att bli frisk! För nästa vecka ska jag vara fit for fight!!!
CIaoooooooooo

Nya tider.

Man kan ju lugnt säga att den här våren har kommit med förändringar på alla sätt och vis. Jag går inte längre i skolan, jag har inte längre pojkvän, och jag spelar nu mera fotboll på en så hög nivå att jag svävar på moln när jag tänker på det. Mitt i allt detta ska man försöka leva också. Det kommer gå galant, men just nu är det nånting som drar i broms-spaken, nämligen en dunderförkylning som jag misstänker är en bihåleinflammation. Inte den bästa nyheten såhär veckan efter studenten. Men det är bara att ta en dag i taget. Imorgon, till exempel, kommer vårdcentralen ringa till mig och då får jag domen om bihåleinflammation eller icke. Nice. Sen när jag är frisk från den så kan jag börja leva. Och tjopp då är det midsommar, nästa vecka. Jag har många alternativ på mycket bra tidsfördriv under den dagen. Får se vad som bjuds när det närmar sig. Men men, hursom, nu tänkte jag skriva lite om träningen som jag kommit lite efter med på nåt konstigt vis (troligtvis pga studentveckan, yeah right).



Årets träning
Jan 36 pass, 42h 30min,  1h 22 min/dag
Feb 23 pass, 32h 10min  1h 9 min/dag
Mar 35 pass, 48h 30min  1h 34 min/dag
Apr 29 pass, 42h 40min, 1h 25 min/dag
Maj 31 pass, 43h 50min, 1h 27 min/dag

Som den statistiker jag är kan jag meddela mig själv att jag har spelat alla de 8 seriematcher vi hittils har haft, med en snittid på 67,4 minuter på planen. Nöjd tjej.




Ciaooo


ännu en bra nyhet

Jag och Jonas har kommit överens om hur det kommer att vara. Det känns bra.

Studenten

Har inte blivit just nå skrivande på sista tiden, på grund av att jag har haft fullt upp.
I fredags tog jag studenten, och jag tänker inte ens försöka mig på att förklara hur det var, för ingen som inte fick uppleva den här tiden med min klass NV3 kommer att förstå. Det var i alla fall helt underbart. Det tackar jag för. Kanköra en snabbresumé av veckan. Även fast veckan innan också var heeelt grym med klassen:)
Måndag 7 juni
träning i kyrkan inför fredagen.
fotbolsturnering, NV3 VANN STUDENTFOTBOLLEN!!! Vi mötte i gruppen: Hr och SamSam. Vi slog Hr stort och spelade 0-0 mot samsam. Jag gjorde några mål mot Hr. I kvartsfinalen mötte vi IP och vann med 5-0, jag gjorde nåt mål där. I semin mötte vi SPEI och vann med 1-0, där jag gjorde målet. I finalen mötte  vi BF och vann med 4-0, jag gjorde 3 av dom och Anton det fjärde. Han och jag maskade på topp tilsamans med Max, medan Arons stod för resten av slitet. Haha!
kvällen: skutan och myste!
Tisdag 8 juni
Studentbal. Johanna fixade grym frilla åt mig, och kvällen var GRYM!
Onsdag 9 juni
Studentgalan! Som Danne fixade på tre dagar, grym var den!!! Våran film ÄGDE!! Jag fick pris i som vinnare i kategorin "Årets kommentar", efter att ha sagt nåt i stil med; men det var ju Jesus som låg i vassen" på religionen. Jag som har MVG i religion..
kvällen: studentfest på skutan/baren. Hemma hos tina och myste innan, grymt!
Torsdag 10 juni
femkamp. Gissa vilken klass som vann;) NV3!!!
Fredag 11 juni
MIN STUDENTDAG! Champagnefrukost hos Max (tack, det var grymt!), kyrka, studentlunch, utspringning, kortege (sjukt kul!), släkten hemma hos Lisa, mysigt! Jättefina presenter, tack! Sedan förfest hos Max, sedan Lucky all night long, sedan häng med Jonas, Cecilia, Solveig och Maria som dagen till ära var ute. Tack flr det! Hemma runt halv fyra. Perfekt dag!
Tack NV3 för helt oförglömliga stunder med er..<3

STUDENTVECKA

Hinner inte skriva mycket dom här veckorna! Men jag kommer komma ihåg allt ändå! Ikväll väntar studentbal. Hänger med Cecilia nu, ska fixa och dona lite naglar å sånt:) Sen hem till Nord´n för att bli snygg i hår och ansikte=) Sen plockar Henke upp mig och då är balen igång, nice! Igår vann vi studentfotbollen, helt sjukt!!!!! :) Såå kul!!
Ciao!!

RSS 2.0