Jag ar sa bast!

Maste bara saga det. Hihi.
Pratade nyss med min Sport Management-larare, och han sa att jag inte behover gora the final exam eftersom jag ligger pa over 90% hittils pa allt jag gjort. Det betyder att jag tisdag den 13 december kan ta mitt pick och pack och lamna skolan. Mitt flyg ar fredag den 16e, sa jag aker ner till Sarra de sista dagarna och chillar med henne:) Det ska bli saa skont:) Alskar hennes hus hihi. Och jag ar fortfarande superglad sen igar nar jag tranade med herrarna, har skon traningsvark i hela benen. Det ar ca 20 grader ute, tank er det i slutet av november, att ga utan jacka hela tiden. Det ar skont. Man lar uppskatta de sma sakerna och det gor jag nu:)  Jag har endast 2 veckor kvar har pa Post University. Kanns konstigt. Men vad skont det ska bli att komma hem och traffa alla!!! Har ju trots allt varit borta i knappt 3 manader nu, superduperlange ju!

Nu ska jag plugga och gymma och kolla basket resten av dagen.

Kraaam! 

Måndag 28 november

Hejsvejs!
Då var man tillbaka i verkligheten igen med skola och grejer. Önskar man alltid kunde leva som jag och Stefan gjort i två veckor nu, det vore nåt det. :) Imorse tänkte jag gå upp 06 och gymma, men jag sov väldigt dåligt. Vet inte om det berodde på att det var tomt utan Stefan bredvid eller om det var för att värmen stått på i rummet hela lovet. En kombination kanske. Hade tre lektioner och genast mer läxor att göra. Har tagit det lugnt på läx-fronten nu när Stefan varit här;). Efter det gick jag ner och körde ett rent konditionspass på gymmet. Först crosstrainer-uppvärmning och sen hård löpning i 30 minuter på löpbandet. Vore gött att springa utomhus här men det finns inga skogsvägar eller så, och asfalt pallar inte mina knän med. Men som tur är går löpbandet fint! Sen skypade jag och längtade hem lite. Efter middagen blev det av en slump så att jag hängde på grabbarna i fotbollslaget till en inomhusarena och spelade fotboll. 2 timmar, 4 lag. 5 dollar per person, och sen lirar man 8 mot 8 i 10 minuter, eller tills ett lag gör två mål. Riktigt kul, jag var med i ett riktigt bra lag, och eftersom vinnaren stannar, så blev det en heeel del matcher. :) Så kul att köra med killar! Så nu ligger jag här helt slut och nöjd efter 2 hårda pass:) Får se om morgondagen bjuder på ett eller två pass. Lär tvätta lite träningskläder om det ska hålla i längden nu hehe.
En sur Stefan som förlorade ganska många gånger när vi spelade. Hihi det tyckte jag var roligt;) Vinna är kul! Visst Stefan??
Mys i ett 19-gradigt New Jersey. Det är grejer det!
Godnatt från Waterbury!
Ciaooo
Kram!

Söndag 27 november

Hej hallå allihopa, det var inte igår !
Nu är stunden här som jag inte längtat efter direkt. Stefan sitter på ett flygplan och jag ligger på min säng i mitt dorm i Connecticut. Sånt är livet, om 2,5 vecka är även jag hemma. Ojojoj vilken härlig vecka vi har haft sen sist!:) Vet inte var jag ska börja.. Har så många bilder att det omöjligt hinns läggas upp här. Menmen. Måndag - tillbaka på skolan efter Boston/Rudy/Yale-utflykten. Stefan spelade fotboll på kvällen inomhus med många av killarna från fotbollslaget här på skolan. På tisdagen hade jag ett prov sen åkte vi mer Eryka och hennes föräldrar ner till NJ. Där släppte dom av oss hos Stefans kompis Jonah. Han visade oss runt has gamla college och sen kikade vi United-match på en bar. På kvällen lagade vi köttbullar och potatis med svensk lingonsylt till, mums:) Morgonen efter körde han oss till Sarra, en biltur på ca 45 minuter. Vi kom till hennes jobb, en fotbollsaffär, och jag köpte benskydd:) Sen tog vi hennes bil och åkte till ett köpcenter och myste runt och shoppade lite. När hon slutade åkte vi hem till hennes hus i Manalapan, sikket hus!!!
Stefan och Jonah lagar mat
Sarras hus! Ett slott:) Alla hus såg ut såhär i området, bautastora:) Pool hade de också, såklart. ;)
På kvällen förberedda vi turkeyn lite:)
Nästa morgon åkte vi och sprang / spelade fotboll. Vi hade superduperväder alla dagar hos Sarra, helt sjukt! Idag var det 19 grader när vi åkte därifrån. Det ni Sverige.. ;)
Sen var det hem och förbereda mer inför thanks giving-maten. Det är inte bara vill jag lova;) Turkeyn skulle vara i ugnen i 3,5 timmar. Mums vad god den blev!:)
Appertizers!
Augusto, Sarra, Jag, Stefan
Efter maten var man mätt !
Lite senare åt vi efterrätt - pumpkin pie and blueberry pie med vaniljglass. MUMS!
På fredagen åkte vi till Sarras gym. Det var inte 10 eller 20 löpmaskiner kan jag säga. Snarare 50 kanske? Hehe. Många hemmafruar som åkte dit och "socialiserade" sig lite. Pratade i IPhone samtidigt som de gjorde övningar mm. Hehe=) Efter det drog vi på Black Friday-shopping! (super-reor den dagen). Vi åkte till en outlet och båda Stefan och jag fick med oss vinterjackor. Whoop whoop! Jag köpte även en UnderArmour-tröja, kände att det var ett måste här.
Senare på kvällen gick vi på bio och såg Twilight, som vi även såg förra veckan, men då somnade jag eftersom den var mitt i natten, så nu var jag nöjd, filmen var enhelt annan och superbra!:)
Lördag morgon tog vi bussen till NYC och vandrade runt i Central Park några timmar. Supermysigt!
Efter det mötte vi upp Jon & Sandra för att gå på NHL-matchen vi fått biljetter till, Rangers vs Flyers!
Lundqvist i mål=)
Fight - de kastade handskarna efter 4 sekunder i första perioden. 4 SEKUNDER!!!
Pausunderhållning!
Rangers vann med 2-0 !
Carl Hagelin (f.88) gjorde sitt första NHL-mål! Jag flirtade till mig en pratstund och en autograf när jag charmade honom med lite svenska;) Fint språk de.
Lundqvist lämnade arenan i sin Lamborghini. Han höll nollan, 29 räddningar, och fick 3 stjärnor (matchens lirare)
Efter matchen tog vi bussen tillbaka och Sarra och Augusto hämtade upp oss och så åkte vi vidare till ett SUPERDUPERGOTT sushiställe. :) Mums! Perfekt sista kväll hos dom och för Stefan i USA.
Vilken härlig semester!!! :)
Kram på er därhemma, snart ses vi!:)

En liten uppdatering

Hejsvejs!
Nu när Stefan är här prioriteras inte bloggen så högt som ni märker.
Vi har haft en grym helg, som vi gjorde till en extra lång helg, hihi. Ska förklara.
Så, i fredags tog vi bussen helt smärtfritt till Boston. Strosade runt på mysiga Quincy Market i downtown Boston och åt god mat (tacos). Är som ett långt hus där det finns supermånga matstånd så väljer man mat och slår sig sedan ner någonstans. På kvällen tog vi en långpromenad (äh, bara 30 min) till vårat hotell. Superbra! Världens fräschaste gym som vi fick nyttja fritt, så fredagkvällen blev det ett gympass=) Lördag morgon var vi med på ett Yoga-pass och sedan fortsatte jag med ett spinningpass medan Stefan gymmade. Sen laddade vi upp med frukost och tog färjan över till downtown igen (1,70 dollar som hittat). Superbra väder! Som en svensk vårdag=) Riktigt härligt. Vi gjorde en hel del shopping (jag fick med mig bl.a. skinnhandskar, I.D mineralsmink-set, underkläder, Stefan köpte tröjor och hörlurar och grejer), vi åt lunch i Prudential Center, en hög byggnad med grym utsikt över staden från den 52:a våningen som vi åt på. Sen strosade vi runt nere vid Quincy Market-området ännu mera och myste runt. Det var även tree-lightning! Vi avslutade kvällen med 3D-bio nere vid hamnen, det handlade om livet under ytan. Supermys! Senare på kvällen tog vi bussen tillbaka till hotellet, som vi lyckades åka gratis med pga ingen kontanthantering hehe;) Söndag morgon och det var dags att hit the gym igen. Ett superskönt pass, och sen var vi redo för mer sightseeing. Kanonväder även på söndagen! Vid 2.30 tog vi bussen från Boston, men endast halvvägs, till Hartford, där vi gjort upp med Stefans kompis Rudy att stråla samman. Vi åkte hem till honom och hans fru Eva och avnjöt en supergod middag med efterrätt, de hade t.o.m. hittat glass här i USA som Stefan kunde äta (gluten&laktos-fri). Sen kikade vi finalen i MLS, där Beckham äntligen blev ligamästare, sitt femte och sista år på kontraktet! Han var glad:) Kommande morgon (imorse) blev vi bjudna på gröt med äpple&banan, och supergod hemmagjord smoothie. Mums! Därefter följde vi med Rudy till hans jobb, anrika Yale University, där han är womens soccer coach. Vi fick en guidad tour av en elev där, som varit i Sthlm i somras och faktiskt läste svenska nu på universitetet:) Koontakter mina damer och herrar;) Efter rundturen fick vi skjuts av Rudy till min coachs hus, och därefter körde han oss tillbaka till Post. Underbart skön helg! :) -Om jag inte missade några lektioner idag? -Jodå.. Men ibland får man prioritera om faktiskt;) Nu på kvällen har Stefan spelat inomhusfotboll med en del grabbar från Posts herrlag och andra medan jag pluggade inför mitt Sport Management-test imorgon bitti. Efter mitt prov imorgon lämnar vi CT och beger oss mot New Jersey för Thanks Giving-firande! Wihooo:) Oj, glömde nämna en detalj.. inte så liten heller.. Rudy har fixat NHL-biljetter till mig, Stefan, Sandra & Jon till Rangers-Flyers på lördag. Bästa platserna ever, biljettpris normalt: 280 dollar per biljett!!! SOM VI SKA NJUTA :D
Oj det blev rätt långt. SKa slänga in några bilder, men tro mig, finns inte bilder nog att beskriva allt som upplevs här... :)
Färjan till Boston downtown
Prudential center, avnjuter lunch till utsikten
Treelightning
Stefan köper kanderat äpple:)
MUMS! Amerikaner kan efterrätter;)
3D-bio!
Yale Uni
Lördagsmatchen som kommer hihi=)
Ses om 3,5 vecka på SVENSK mark;)
Ciaooo!

Fredag och helg !

Nu är vi i Boston igen. Tog bussen hit från Waterbury, gick smidigt=)
Kom fram vid 6-tiden och då gick vi till Quincy Market, där det finns supermånga matställen så väljer man vilken slags mat man vill ha och går sen till ett bord och äter:) Sen strosade vi runt i mysiga Boston, gjorde lite shopping på American Eagle. Jag köpte också en julklapp;) Nu blev du nyfiken väl pappa? Hihi. Nu är vi på hotellet. Superbra, värsta gymmet här, så var ner och körde ett pass innan dom stängde vid 10, Stefan var min personiga tränare eftersom han är lite krasslig. Imorgon bitti ska vi på Yoga-pass direkt följt av ett spinningpass, innan vi drar igång turistdag nr 2. :) Har även pratat med Stefans kompis Rudy som var i sverige i somras, så på söndag när vi tar bussen hem så plockar han upp oss på stationen, så ska vi hem till han och fru Eva (svensk, wihoo!) och chilla söndag kväll, sen ska han visa oss anrika Yale University på måndag, där han jobbar som damfotbollscoach.
En liten update var på sin plats tyckte jag=) Just det, igårkväll var vi bjudna på middag hemma hos Gabby m. familj + kille, supergott!!! grillat kött, broccoli, ugnsstekt potatis, sås & grönsallad , mums! Senare åkte vi på Breaking Dawn-premiären kl 00. Jag sov sista halvtimmen tyvärr, haha.
Om 4 veckor är mitt äventyr över. Och då är det en vecka till jul bara, myyys!
Ciaooo!

Boston !

Boston Bruins vs. New Jersey Devils ! :)
Johan Hedberg i målet. Andra svenskar i NJ - Adam Larsson, Mattias Tedenby, Henrik Tallinder.
Superkul!!!
Ciaooo

Stefan

är här... :)
Ett smakprov på helgen i NYC
Kram!

Fredag 11/11/11

Nu ni!
Känns overkligt att Stefan kommer kliva av ett flygplan i NYC imorgon, och att jag kommer stå där och vänta på honom. Hihi! Min resa imorgon börjar 9.45 då Gabby plockar upp mig på skolan (supersnällt) och skjutsar mig till tågstationen i Naugatuck (10 min bort). Sen tågar jag till NYC och byter tåg en gång. Väl framme vid Grand Central Station så tar jag två olika subways och sen ett airtrain för att nå JFK International Airport. Folk här verkar rädda att jag ska tappa bort mig, men jag tror jag kommer lyckas superbra;) Sen ska vi hitta till Brooklyn med airtrain och diverse subways, men det löser vi=) Åååh vad jag längtar nu!:) Hihi.
Jag ska plugga lite nu och sen packa iordning för en weekend i NYC ! Wihooo :)
NYC i september.
Höres när vi hörs!
Ciaoooo!

Torsdag 10 november

Hej igen!
Idag har jag bokstavligt talat vilat mig i form. Har ju varit krasslig ett tag nu, och idag på eftermiddagen tog jag en nap på 1,5 timme, efter det har jag känt mig betydligt piggare! :) Så imorgon hoppas jag på debut igen på mitt kära gym! :) Just nu sitter jag, Grace och Josh och pluggar till lite CSI på tv:n. Det går bra för mig, jag får mycket gjort, vilket är grymt skönt eftersom jag planerar att inte behöva plugga så mycket när Stefan är här:) Vi tog nyss ett break och gick ner till the gas station där de köpte kaffe och jag min kära Yoghurt-smoothie. Idag blev det en non-dairy wild berries. Yummiiie! Imorgon har jag skola, sen blir det som sagt ett gympass förhoppningsvis, och sen ska jag tvätta/plugga så att jag är redo för Stefan som anländer till NYC på lördag. Wihooooooo! :) Dåligt med kamerabilder nu men jag lovar att kameran kommer användas flitigt de kommande 2,5 veckorna!;) Om en stund ska jag dra mig tillbaka till mitt dorm för att kolla på veckans avsnitt av "Drömmen om ett barn". Jag längtar, superintressant program!
Godnatt!
Ciaooo

Onsdag 9 november

Hejhopp där hemma!
Nu är det nedräkning här borta efter Stefan som kommer på lördag till NYC ! :) Jag pluggar järnet nu på kvällarna så jag ska slippa göra så mycket när han är här, så vi kan njuta och bara göra massa roliga saker dom veckorna han är här:) En sak som jag ha konstaterat är att jag varit här nästan 9 veckor, och har 5 veckor kvar på äventyret. För det är faktiskt så det är, efter jul är mitt USA-äventyr över för denna gång. Jag har valt det helt själv och det känns superbra. Kommer som jag sagt förut aldrig att ängra det här äventyret, och alltid vara stolt över mig själv att jag åkte. Så många människor som jag träffat här... :) Mitt kontaktnät över världen är ganska så mycket större nu, eller vad sägs om vänner från USA, England, Irland, Serbien, Tyskland, Colombia, Brasilien, Danmark... Mycket värt kan jag lova:) När jag kommer hem till "lilla" Sverige igen kommer jag förmodligen att se saker ur ett lite annorlunda perspektiv jämfört med innan jag åkte. Det kommer vara så härligt! Till exempel, en känsla jag har är, att nu när jag bott i USA, så kan man ju bo varsomhelst i Sverige verkligen, inget stort steg direkt=) Och jag kommer uppskatta allt och alla hundra gånger mer än innan jag åkte. Jag kommer ha kontakter över hela världen, fina minnen, erfarenheter, språkkunskaper, utmärkelser från fotbollen att minnas... Listan kan göras lång över positiva saker med det här äventyret.
Igår åkte jag, Grace & Danielle och kollade på finalen i tjejernas high-school-serie här. Det var Danielles gamla high school som spelade. Det var trevligt=)
Idag hade vi sista träningen med laget, en skojj-träning. Vi körde bla baseball-soccer ;) DDet går ut på att ena laget står bakom målet och försöker fånga skott som det andra laget missar. Det andra laget ska göra mål på en touch och serveras varierande bollar. Om man fick 3 outs bytte man och bla bla bla.. ;) Kul var det!
Imorgon hoppas jag vara pigg nog att kunna hit the gym igen! ;)
Godnatt!
Ciaooo!

länk

http://www.posteagles.com/news/2011/11/7/WSOC_1107111612.aspx

Måndag 7 november

Hejhopp!
Jag är fortfarande klen/hängig, har varit det ett par dagar nu efter sista matchen. Börjar bli lite segt, jag suktar efter mitt gym varje dag... Men eftersom jag är erfaren och klok nu så vet jag att det inte hjälper att försöka träna när man inte är pigg;) Har gått ett antal promenader istället, och tagit lite bilder som ni ska få se.
Under min promenad igår. Kanonfint höstväder har vi nu!
En rovfågel som flyger förbi
Gymmet
Frozen youghurt
Skogen idag
Fake-gumma
Hittade en cykelväg! Första vägen jag sett som inte är tillägnad biltrafiken
En ekorre.
Såhär ser postbilarna ut här borta=)
En hök (tror jag)! Enormt stor, den satt och åt på en mindre fågel. Var rätt mäktigt.
Ciaooo

Söndag 6 november

Hejsvejs!
Herrarna gjorde precis som oss. Dvs förlorade på övertid. Tråkigt! När vi kom hem igårkväll (runt 6.30 pm) så hängde jag på Gabbi i laget hem. Hon skulle gå Trick or Treat i sitt neighbourhood, och jag ville ju självklart uppleva det=) Vi gick till ett hus, det tyckte jag var alldeles lagom:) Sen åkte vi till hennes ettåriga kusin, de hade smyckat ut sitt hus så grymt häftigt, ni får se snart!=) Sen sov jag över hemma hos Gabbi, fick jättegod middag! Nyttigt! Ris, korv & ärtskidor:) Imorse lagade hon till scramle eggs och chocolate chip pancakes :) Mums! Sen spelade vi familjespel som jag älskar :) Nyss körde hon mig tillbaka till skolan. Vi fick sova en timme extra idag också eftersom vi ställde om klockan först inatt=) Idag ska jag plugga så jag inte behöver plugga så mycket när STEFAN KOMMER PÅ LÖRDAG=)
Vi kikar på herrarnas fainel i Pennsylvania igår i solskenet
Go Post!
Gabbi, Grace & Danielle är på G
Tyvärr såg grabbarna ut såhär efter matchen.. De förlorade, precis som vi, på förlängning:(
Jag Trick or Treatade igår=)
Ett Halloweenpimpat hus=)
Spindeln rörde på alla ben! Läskiiigt
Ingången till Gabbys kusiners hus
Halloween-värld innanför:)
Den här filuren skrämde barnen som ville ha godis=)
En 3D-pumpa, som dom kallade den. En äkta pumpa, lätt den snyggaste jag har sett!
Barn som vill ha godis;)
Gabbys 1,5-åriga kusin Haley i pirat-kostym;)
Gabbys grannar hade en stor pumpa utanför huset=)
Have a nice sunday everyone!
Ciaooo

Fredag 4 november

Nu står det inte på förrän Stefan är här och oj vad mycket grejer vi har inplanerade! =) Vi har till exempel beställt;
  • NHL-biljetter till matchen Boston Bruins vs. New Jersey Devils
  • Whalewatch i Boston (valsafari)
  • Hotellnätter i Boston en heeel helg:) (tack mamma)
  • 9/11 Memorial i NYC
  • biljetter som tar oss upp i Empire State Building för utsiktskikning över NYC
  • en hyrbil så vi kan ta oss vaaar vi vill nääär vi vill, som t.ex. till stora köpcentrum & fina restauranger & bio och och och... ;)
  • en Thanks Giving-helg hos Sarra med mat, outlets och allt vad det innebär:)
  • Övernattning/ar hos Rudy & Eva
  • Övernattning hos Jonah
Förstår ni hur mycket jag längtar eller?! ;)
Nåväl. Det är några dagar kvar innan han kommer. Närmare bestämt 7 stycken. Dagen omorgon ska spenderas i Philadelphia där vi ska heja fram vårt herrlag i fotboll som tagit sig till final i vår conference! Det ska bli superroligt:) Söndagen kommer ägnas åt plugg och gym och tvättning, ska plugga undan en massa så det blir chill när Stefan är här hihi:) Har varit krasslig nu några dagar (feber eventuellt). Blir ju ofta så när säsongen är slut och man andas ut på riktigt. Därför har jag passat på att vila nu sedan i onsdags, riktigt skönt och välbehövligt, då jag även hade ont i ena hälen efter senaste matchen. Men på söndag då börjar träningen på gymmet! :)
Vi höres imorgon då jag hoppas kunna skriva om en finalvinst för herrarna.
Om 6 veckor på pricken är jag faktiskt hemma. Det gäller att ta vara på tiden här borta nu =)
Godnatt!
Ciaooo

Blev lite senare än jag tänkt...

Trodde jag skulle sova vid den här tiden men efter att ha läst en rad olika upprörda kommentarer om senaste Uppdrag Granskning-programmet så var jag tvungen att kika på det på SVTPlay. Det slutade med att jag satt och grät krokodiltårar. Avsnittet handlar om ett par som varit tillsammans i 18 år och har två döttrar, 3 & 6 år gamla. Systern till mamman anmäler pappan i familjen till socialen för att sexuellt har utnyttjat dottern, grundat på en rolig/pinsam händelse som mamman delat med sig av till sin syster, som hon missförstår. Därefter omhändertas deras barn direkt från skola/dagis, och pappan häktas och sitter inlåst i 32 dagar innan han frisläpps. Mamman anklagas för medhjälp och förhörs och häktas även hon. Det tar över 60 dagar och ytterligare två rättegångar innan flickorna får komma hem till sina föräldrar, och misstankarna tas bort om brott. Det tar ett helt år innan sedan Hovrätten fastställer domen och paret är helt friade från anklagelser. Sjukt när man får följa socialens slutsatser och domar som dom grundar på luft ungefär. Sevärt! SVTPlay alltså.
Elin

Torsdag 3 november

Hej !
Idag har varit en seg dag. Har känt mig lite småsjuk/hängig för första gången sen jag kom hit, så idag har det varit lugna puckar. Första lektionen imorse var tydligen inställd, och nästa lektion varade i 18 minuter, innan vi var klara pga att vi var ca 30 % av klassen där. Vädligt många elever är fortfarande hemma (off campus) pga strömavbrottsdagarna. Det var inte förrän nu på kvällen som strömmen kom tillbaka i vår största residensbyggnad här. Hoppas även att gymmet fick strömmen tillbaka, för då blir det ett besök där imorgon om jag känner mig piggare. Vårt herrlag vann semifinalen idag, så på lördag har jag en trip inplanerad till Philadelphia på ett eller annat vis. Förhoppningsvis kör skolan ner dit med några bussar, om inte så åker vi ner några tjejer från laget med en bil:) Längtar! Klockan är 9 och jag är supertrött, så jag ska strax krypa ner och sova riktigt lääänge så jag vaknar pigg imorgon.
Jag trodde att det längst till vänster var lax, men det smakade inte som det. Det var ginger (ingefära). Det var faktiskt mumsigt:) Det där lilla gröna bredvid vet jag sen förut att det är staaarkt, så det lät jag bli att röra:)
Från vänster Sabrina, Nathalie, Eryka & jag. Riktigt trevligt var det, och restaurangen ligger 5 minuter från skolan:)
Godnatt!
Ciaooo

Stolt över mig själv

Ikväll har de varit bankett för våran liga, både herrar och damer. Endast lagen som tagit sig till semifinalerna deltog. Därför fick Korab från herrlaget hämta mina priser. Jag önskar jag fick vara där och hämta dom, det hade varit så roligt. Såhär ser dom ut;
Jag är så stolt. Önskar jag var hemma nu så jag fick se pappas min när han såg dom här. :)
Kom att tänka på det precis nu; att tänk när jag är 40 år och sitter och berättar för mina barn vad jag gjorde när jag var liten. Då kan jag berätta att jag bodde i USA och spelade fotboll och kom med i ligans All Star-lag och blev utsedd till årets Rookie. Det kommer jag alltid vara så himla stolt över. Jag vet själv att jag är så sjukt värd dom här utmärkelserna. :) Jag vet inte varför jag kom att tänka på det precis nu, men jag är rörd, och väldigt glad att jag tog den här möjligheten och åkte över. JAG KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA DET, och kommer ALLTID VARA SUPERGLAD ATT JAG FAKTISKT BARA TOG CHANSEN OCH ÅKTE ! :)
På tal om ingenting; imorgon ska jag & några tjejer i laget äta sushi till lunch. Jag längtar !

Onsdag 2 november

Hej!
Ordningen är numera återställd på skolan (förutom att gymbyggnaden och det största residens-huset fortfarande är utan el) så nu sitter jag i mitt kära bibliotek och ska plugga lite snart. Älskar dessa mysiga höstkvällar i biblioteket. Varvar plugg med att kika runt på datorn och prata med trevligt folk. Jag har kommit in i nåt slgs jul-gung här borta och längtar jättemycket till julen. Kan bero på ljusen jag köpte häromdagen när vi inte hade el. De har vanilj, -kanel och pepparkaksdoft! Supermysigt att sitta i rummet med tända ljus och mysa.
Idag har jag haft lektioner på morgonen. Det var ganska skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt, eftersom jag tycker att det är roligt:). Mitt på dagen tog jag mig en långpromenad på dryga timmen runt här i krokarna. Det är lite synd att det inte finns några trottoarer längs de flesta vägarna här, men det gick bra att promenera längs bilvägarna ändå. Strålande solsken, radiomusik i öronen, och skön frisk luft var riktigt skönt!
Jag skypade med Stefan och nu märks det att det inte är långt kvar tills han kommer. Vi pratade grejer han måste ta med sig och flygtider. Så mysigt att han kommer hit nästa vecka! Alla som jag pratar med säger att Connecticut är som bäst under hösten, alltså under Sep, Okt och Nov. Alltså precis när jag är här. Och hittils kan jag bara instämma i att det är fint. Förutom snöfallet vi fick så är det helt underbart ute. Oftast 10-15 grader på dagarna, höstfärger på träden, och klar och skön luft.
Imorgon spelar vårt herrlag semifinal i slutspelet. Om de vinner så åker vi ner med bussar från skolan på lördag för att heja fram dom i finalen i Philadelphia, något jag verkligen ser fram emot och hoppas att vi klarar. Herrarna är riktigt duktiga och borde kunna lyckas i semin imorgon.
Jag såg att Leksandshallen är färdigrenoverad nu, så när jag kommer hem planerar jag lite bad och bus med Liam & Mika där, som jag längtar! :)
Bad i viken förra sommaren. Vad tiden går fort!
Julmys förra året. Liam och Johan bygger med Liams nya lego.
En dag på jobbet i somras
En dag på Gröna Lund med Stefan i somras
En dag i Stockholm med Björn, Cecilia & Fanny i våras
Vad kul det är att kika igenom gamla bilder som jag har:)
Nu ska jag påbörja min Process Essay. Wihooo.
Ciaooo

Tisdag 1 november

Hejsvejs!
Svettig och äckligt lökig sitter jag på bussen mot Connecticut igen. Övernattningen hos coach med hela laget var riktigt trivsam! Tidigt imorse åkte vi mot Philadelphia för att spela. Vilken match vi gjorde! Superduperstolt över mitt lag idag! Vi mötte alltså Philadelphia Uni som inte förlorat en match iår. Vi spelade 0-0. Matchen gick till förlängning 2x10 min golden goal. Där lyckades Philly U få in en bollrackare på hörna, och vårt slutspel och säsong är över. Vi avslutade med flaggan i topp, vilket var viktigt. Lagets mål inför säsongen var att göra ett bättre record (antal vinster/förluster) än förra året, samt att gå till slutspel, vilket vi gjorde. Båda målen alltså, check! Jag har även blivit uttagen i All Star-förstalaget för årets serie, och fått utmärkelsen Rookie of the Year. Länk; http://www.caccathletics.org/sports/wsoc/2011-12/releases/All-CACCwsoc
Nu är vi 2 timmar från hemma. Strömmen är tillbaka i mitt dorm så jag är glad (långt ifrån alla byggnader har elen tillbaka). Skola imorgon igen efter att den varit stängt i två dagar. Back to business imorgon så att säga. Nästa happening jag har i sikte är nu såklart STEFANS ARRIVAL nästa lördag. Ja - ni hörde rätt - nästa vecka är han äntligen här!!! :) Nu ska jag fortsäta kika nån film och löka lite mer innan jag ska ta min efterlängtade dusch och krypa till kojs. Höres en annan dag!
Ciaooo!

Måndag 31 oktober

Hejsvejs!
Nu är vi hemma hos coach med hela laget. Delar av campus har fått tillbaka strömmen (bland annat min byggnad) men en del byggnader saknar ström. Därför har vi en sleepover hemma hos coach. Hela laget är hemma hos honom och han och hans fru bjöd på italiensk middag, pasta, köttbullar, bröd, jättegod sallad med mera. :) Vilket hus han bor i sen då.. Oj oj oj vad fint. Dom köpte det för cirkus 5,6 miljoner svenska riksdaler. Rik coach jajemen! Skolan är stängd även imorgon, men den öppnar igen på onsdag så då blir allt som vanligt. Imorgon bitti åker vi till Philadelphia för att spela slutspel, första omgången, kvartsfinal. Om vi förlorar, är spelet slut för iår, och vi åker hem igen. Men om vi vinner, då stannar vi kvar i Philadelphia, för semifinalerna spelas där på torsdag. Om vi skulle vinna även den, så stannar vi i Philly tills lördag då finalen går av stapeln. Detni! Vi har lite att sukta efter... :) Hotellnätter i Philly vore inte helt fel tycker jag;) Hihi. Vi har en bra känsla inför matchen imorgon. Philly U vann serien och har därmed all press på sig. Vi tog den 8:e och sista slutspelsplatsen och har därför allt att vinna. Bra läge enligt mig, och när vi mötte Philly i serien så vann dom med 1-0, utan att övertyga. Jag längtar tills matchen imorgon, kl 2 pm! :)
Min kära damm hade mycket snö runt sig idag...
Vi åkte runt bland gatorna vid Danielles hus, träd och grenar överallt på marken.
Här kurade vi ihop oss hela dagen igår, i Danielles soffa, och spelade spel.
Vi åkte lite pulka.
Här sov vi två nätter med tända ljus.
Gren vid skolan idag.
Vi åkte till Bridgeport för att se herrarnas kvartsfinal idag. De vann 2-0 och spelade superbra! :) Grattis!
Grace leker med coachs' hundar.
Köket... Fint hus har dom!
Delar av laget äter middag.
Imorgon bitti åker vi mot Philadelphia. Hoppas på en bra insats och en vinst! Återkommer med resultatet imorgon.. =)
Godnatt allesammans!
Ciaooo

RSS 2.0